Liam Payne om Cheryl: "Hon har varit min drömtjej sedan jag var ung"

Liam Payne om Cheryl: "Hon har varit min drömtjej sedan jag var ung"

Efter år av tystnad öppnar Liam Payne äntligen upp sig om flickvännen Cheryl Fernandez-Versini. Även Justin Bieber får smaka på lite kärlek av Liam.

Liam Payne gör inte många intervjuer, men när han väl gör det berättar han öppet om sitt liv. För tidningen Rollacoaster berättar Liam att han just nu lever i en dröm.

– Det är lustigt att vakna upp varje morgon och faktiskt leva mitt drömliv. Jag vaknar upp på helt fantastiska ställen i världen.

Vad vore drömlivet utan drömtjejen? (Särskilt om du har fantiserat om henne långt innan ni ens har träffats.)

– Jag har ju självklart den vackraste flickvännen i världen. Hon är helt otrolig. Hon har varit min drömtjej sedan jag var ung. Hon är en stjärna.

Kärleksparet träffades för första gången när Liam gjorde audition i X Factor 2011, då var han 16 år och hon 26 år. Liam erkänner att han var ett fan till sångerskan redan då.

– Hennes solokarriär var otrolig. Hon har varit i musikbranschen i över 14 år nu. Hon är en underbar person och det är grymt att ha någon som kan relatera så mycket till mitt jobb. En person som har tagit ännu större steg än mig.

Läs också: Niall Horan: Då återförenas One Direction

Förra året bekräftade de att de är ett par och bara månader senare stod det klart att paret ska bli föräldrar.

– Hon stöttar mig i allt jag gör. Vi är jättelyckliga. Det är en mycket personlig och värdefull tid för oss just nu. Jag lär mig fortfarande saker. Jag är bara 23.

Såhär såg det ut när Liam och Cheryl visade upp bebis-magen offentligt i november förra året.

När Liam ändå är igång och avslöjar sina känslor passar han på att prata om sin hemliga vänskap med Justin Bieber. Han säger att de förstår varandra för att de har samma press från samhället och branschen. Han menar att de båda lever ”kaotiska liv”.

– Han är en väldigt bra kille. Inuti honom finns ett riktigt gott hjärta.

Liam gjorde även en fotografering för tidningen efter intervjun. Liam-Lovers – vad tycks?

Läs mer:
Liam Payne: ”One Direction kommer att återförenas”
Liam Payne teasar med en ny sololåt – lyssna här!
Så kommer Liam Paynes solomusik att låta

Foto: IBL