Liam Payne om bråket mellan Harry Styles och Zayn

Liam Payne om bråket mellan Harry Styles och Zayn

Det har sedan tidigare kommit fram att Zayn Malik och Harry Styles aldrig varit bra vänner. Nu berättar Liam Payne sin sida av storyn.

Vi har sedan tidigare förstått att alla i One Direction inte alltid var jättebra vänner. Speciellt inte efter att Zayn Malik valde att lämna bandet.

I september fick vi däremot reda på att Harry Styles och Zayn inte alls verkar ha kommit överens, när Zayn i en intervju sa: ”Om jag ska vara ärlig så pratade jag aldrig med Harry även när jag var med i bandet.

Nu har Liam Payne uttalat sig om bråket mellan de två före detta bandmedlemmarna. I en intervju med PureBreak, där de spelade ”sant eller falskt”, fick han frågan om Zayn och Harry någonsin har varit vänner.

– Jag vet inte om det ska vara sant eller falskt som svar på den. Ibland kan det verka som att personer är vänner men under ytan så är de inte det. Jag vet verkligen inte. När jag var i bandet så verkade vi alla komma överens ganska bra till slutet av det. Jag antar att du vet, efter att Zayn lämnade, säger han.

Han fortsätter:

– Bra vänner är de personer som du stöter på och det inte är någon skillnad sedan ni sågs senast, ingenting förändras. Du ser dem igen och det är exakt som när du såg dem senast. Du behöver inte hålla kontakten med någon varje dag för att ni ska vara bra vänner.

Läs mer!
Se när Harry Styles hyllar alla tjejer under sin konsert
Liam Payne om sina alkoholproblem under One Direction-tiden
Niall Horan har avföljt en av de andra One Direction-medlemmarna på Instagram

Foto: IBL