liam-payne-cheryl-gjort-slut

Liam Payne och Cheryl har gjort slut – berättar i rörande inlägg

För lite mer än två år sen kom nyheten om att Liam Payne och Cheryl var ett par. Ett år senare fick de sonen Bear och nu berättar de båda på Twitter att de valt att gå skilda vägar.

Den var i februari 2016 som nyheten spreds sig om att Liam Payne och Cheryl dejtade. Strax därefter bekräftade Liam det genom att byta sin profilbild på Twitter till en bild på honom och Cheryl.

Paret har varit ganska privata med sitt förhållande men har synts tillsammans på galor och emellanåt publicerat bilder på varandra i sociala medier. Strax efter att de gått ut med att de var ett par började det också ryktas om att de skulle ha barn. Det var dock inte förrän ett år senare som det bekräftades och i mars 2017 fick de sonen Bear.

Tidigare i år började det ryktas att Liam och Cheryl gjort slut, något som de både dementerade och istället la ut fina bilder tillsammans. Nu några månader senare bekräftar de båda att de valt att gå skilda vägar.

På twitter har de båda lagt ut en text där de skriver att de bestämt sig för att gå skilda vägar och att det varit ett tufft beslut. De skriver också att de har mycket kärlek för sin familj och att Bear är hela deras värld. De ber alla även respektera deras privatliv medan de tar sig igenom det här.

Läs mer:
Då släpps Liam Paynes soloalbum
Liam Payne om One Direction-tiden: ”Vi alla kämpade mot våra egna demoner”
Liam Payne avslöjar vem i One Direction han var avundsjuk på

Foto: IBL