Låtarna som kändisarna har skrivit om varandra

Låtarna som kändisarna har skrivit om varandra

Många artister skriver låtar utifrån sitt egna kärleksliv. Därför har vi listat kändisar som har skrivit låtar om deras förhållande med varandra!

1. Let me: Zayn Malik till Gigi Hadid
Zayn Malik skrev låten Let Me för några månader sedan och den var tillägnad hans ex-flickvän Gigi Hadid.

– Jag var kär och jag tror att det är ganska uppenbart att jag strävade efter att hålla ihop med henne för resten av livet. Men saker förändras och vi går vidare i livet. Tiderna förändras, men ja, det var det jag tänkte när jag skrev låten, säger Zayn i en intervju med Ryan Seacrest.

2. Sorry: Justin Bieber till Selena Gomez
Justin Bieber skrev låten Sorry till sin ex-flickvän Selena Gomez. Först ryktades det om att det var en ursäkt för allt dumt han hade gjort, men i själva verket var det en låt till Selena.

– Jag bad om ursäkt med den där låten, men det handlar om en tjej, säger Justin Bieber till GQ.

3. I Knew You Were Trouble, Style, Into The Woods: Taylor Swift till Harry Styles
Taylor Swift ryktas ha skrivit om hennes förhållande med Harry Styles i låtarna I Knew You Were Trouble, Style och Into the Woods. Hon har nämligen många referenser till Harry i låtarna – bland annat hans flygplanshalsband och tatueringar.

4. 7 things: Miley Cyrus till Nick Jonas
Miley Cyrus och Nick Jonas dejtade i två år innan det tog slut. Ryktet går att hon skrev låten 7 Things som en diss till honom.

5. The Heart Wants What It Wants: Selena Gomez till Justin Bieber
Selena Gomez och Justin Bieber har haft ett stormigt förhållande och skrivit om sitt förhållande i olika låtar. Den här låten tillägnade hon till sin ex-pojkvän, som tyckte att den var vacker.

6. Don’t: Ed Sheeran till Ellie Goulding

Det har ryktats om att Ed Sheerans låt Don’t är tillägnad hans ex-flickvän Ellie Goulding. Det ryktas om att paret hade ett turbulent avslut och att hon var otrogen mot honom med Niall Horan.

Läs mer!
Kändisarna du inte visste har dejtat varandra
Kändisarna som varit otrogna
Så förlovade sig kändisarna – allt om de romantiska frierierna

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL