horoskop-vecka-49-2018

Läs ditt horoskop för vecka 49 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 49 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-49-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Utmaningar i skolan kan kännas jobbigt, men säg ja till nya uppgifter. Dels får det dig att utvecklas positivt och dels blir skolan ännu roligare. Om fritiden känns lite beige och innehållslös är det kanske dags att fundera på nya intressen och aktiviteter. Kärleksplaneten Venus gynnar ditt tecken. Du känner dig sensuell och veckan blir romantisk.

Njut av allt bra i tillvaron och var snäll mot dig själv.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-49-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Det kan vara förändringar på gång i skolan, så håll koll och var beredd. Se också till att du inte har några uppgifter som släpar efter och knyt ihop lösa trådar. Fritiden blir givande och du och dina kompisar är på samma våglängd. Planeternas position tyder på att det är bästa läge att utveckla såväl nya romanser som fasta kärleksrelationer.

Var inte orolig för ökat ansvar – du klarar det du vill.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-49-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det är lätt att bli hängig i skolan så här års. Om du känner dig lite trött, så spara på din energi och satsa på det som är viktigast just nu i skolan. Strö inte löften omkring dig för att vara snäll, lova bara sånt som du kan hålla. Romantiken tycks förgylla din tillvaro. Singeln verkar ha en flirt på gång. Och kärleken växer i fasta relationer.

Gilla dig själv som du är och låt inte andra forma dig.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-49-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Stjärnornas påverkan gör dig extra vänlig och vill du, så kan du verkligen skapa harmoni och arbetsglädje bland dina klasskompisar. På fritiden är du också populär och mycket tyder på att du och dina kompisar får uppleva en festlig kväll, något ni länge sett fram emot. Du behöver inte oroa dig för framtiden när det gäller kärleken. Lev i nuet.

Engagera dig i aktiviteter och personer som gör dig glad.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-49-2018

LEJONET 23/7-22/8

Det verkar dra ihop sig till något riktigt roligt i skolan och då får du tillfälle att visa starka sidor och talanger, som inte kommer fram så ofta annars. Vem som helst kan göra ett misstag. Så om det händer något tokigt på fritiden, så mår du mycket bättre om du står för det du har gjort. Romantiken blomstrar och du har koll på ditt kärleksliv.

Om du sätter i gång nu – får du mycket gjort på kort tid.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-49-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Om du har känt dig lite låg i skolan tidigare, så tycks beröm och uppmuntrande ord från lärarna göra dig mer motiverad och på hugget. Stjärnorna tipsar dig att satsa på din hälsa och ditt välbefinnande på fritiden. Ta hand om dig och sov ordentligt. Mycket tyder på att kärleken ger både singlar och upptagna jungfrur lite extra energi och värme.

Oväntade nyheter kan sätta kompisrelationer på prov.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-49-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Stjärnorna spår att det blir en fin vecka. Det går bra i skolan och du har koll på situationen. En rolig överraskning på fritiden piggar upp dig och din familj. Uppriktigt beröm från kompisarna stärker din självkänsla. Det är toppen att vara viljestark, inte minst i kärlek. Men försök samtidigt att möta den du älskar/flirtar med på halva vägen.

Dina dolda krafter och förmågor vill komma fram i ljuset.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-49-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Det ser ut att bli en bra skolvecka som tycks bjussa på många möjligheter. Ta vara på de chanser du får i skolan. Mycket tyder på att en kompisrelation testas. Men du behöver inte vara orolig. Er vänskap vilar på en fast grund. Amor förstärker din charm. Detta ger både dig som är singel och dig som är upptagen stora fördelar i kärleksfrågor.

Balans och harmoni är nycklar till framgång och lycka.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-49-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Det verkar som om du blir peppad att engagera dig i ett ämne i skolan som du inte varit så intresserad av tidigare. Och till din förvåning tycker du att det är riktigt roligt. Kanske är det dags för en omstart på fritiden. Ge plats för något nytt och kul. En fest blir jätterolig. Det tycks bli en fin kärleksvecka. Ta vara på de fina ögonblicken.

Om något inte känns ok, så försök att förändra läget.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-49-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Nya möjligheter i skolan kan dyka upp om du är öppen för grupparbeten och nyfiken på aktiviteter du inte prövat på tidigare. Du och polarna är sugna på att roa er och det verkar som om ni får jättekul ihop. Stjärnorna spår att svartsjuka kan strula till kärleken. Det är jätteviktigt att du inte dömer någon innan du lyssnat på hens förklaringar.

Släpp allt som inte längre har någon betydelse för dig.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-49-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position ger dig extra drivkraft i skolan och du har flyt när det gäller studierna. Fritiden kan innebära tvära kast och en hel del dramatik, men du har allt annat än tråkigt. Du är en mästare på att flirta och att skicka romantiska signaler. Men samtidigt uppmanar stjärnorna dig att ta det lugnt och inte jäkta i stora kärleksfrågor.

Ha tålamod och vänta – du kan inte få allting genast.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-49-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Det är viktigt att du lägger tid på att finslipa detaljerna i ditt skolarbete. Du vinner ingenting på att stressa eller försöka hitta genvägar. Mycket tyder på att ett familjeproblem som sopats under mattan, kommer upp till ytan. En ärlig diskussion rensar luften och allt blir bra igen. Amor ser till att du blir sedd och bekräftad i kärleksfrågor.

Att göra nya saker ihop med kompisarna ger dig energi.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash