TATBILB-skrackfilm-netflix

Lara Jean som mördare? – Se nya trailern till läskiga TATBILB

Netflix fortsätter att sprida skräck runt sig under halloween. Efter att ha gjort om trailern till The Kissing Booth till en skräckis är det nu To All The Boys I’ve Loved Befores tur.

Filmen To All The Boys I’ve Loved Before blev snabbt popular på Netflix. I filmen får vi följa Lara Jean som skrivit kärleksbrev till alla killar hon någonsin haft en crush på. Hon har dock aldrig skickat dem men en dag visar det sig att någon annan gjort det och panik uppstår.

Har du någonsin funderat över hur To All The Boys I’ve Loved Before skulle vara som skräckfilm? Då kan du sluta undra nu. Netflix har nämligen gjort om trailern till filmen och den är inte längre en romantisk komedi utan en riktig skräckis.

Trailern är dock fake och vi kommer antagligen inte få någon film där Lara Jean spelar en mördare. Trailern ser dock väldigt trovärdig ut och det känns som den historien hade kunnat utspela sig på det här sättet istället.

Se trailern här under!

Tidigare i veckan så släppte Netflix även en läskigare trailer av The Kissing Booth som fått stor uppmärksamhet. Den trailern kan du se här!

Läs mer:
Test: Vem borde du dejta av Peter eller Josh?
Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before
Fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2

Foto: Netflix (montage)