Lara-jean-to-all-the-boys-ive-loved-before-2

Lana Condor avslöjar: Lara Jean kommer få en ny crush i TABILB

Det är klart att filmen To All The Boys I’ve Loved Before kommer att få en uppföljare. Nu har Lana Condor avslöjat att det kommer dyka upp en ny kille i Lara Jeans liv i den kommande filmen.

Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before blev snabbt en storfavorit och nu är det klart att det kommer en uppföljare. Filmen är baserad på en bok med samma namn. Den boken ingår också i en bokserie som består av tre böcker.

Ny karaktär skapar problem mellan Lara Jean och Peter

För Elle har Lana Condor, som spelar Lara Jean, avslöjat lite om vad som kommer att hända i den kommande filmen. Hon berättar bland annat att det kan bli problem mellan Lara Jean och Peter Kavinsky. Enligt Lana kommer det nämligen dyka upp en ny karaktär som kommer väcka Lara Jeans intresse.

Lana avslöjade inte vem den nya karaktären är men hon berättade att personen kommer utmana Peter och att de kommer bråka om henne. I den andra boken så spelar John Ambrose en central roll och gissningsvis kommer det att vara han som dyker upp i den andra filmen och rör till saker och ting. Det är dock inte bekräftat ännu.

Det har inte heller avslöjats vem som kommer att spela den nya karaktären men enligt Teen Vouge så hoppas fansen på att Cole Sprouse, KJ Apa eller Shawn Mendes tar rollen.

Läs mer:

Test: Vem borde du dejta av Peter eller Josh?

Sanningen bakom bubbelpools-scenen i To All The Boys I’ve Loved Before

Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before

Foto: Netflix