Lady Gaga och Bradley Cooper

Lady Gagas svar efter Bradley Coopers och Irina Shayks uppbrott

Det är slut mellan Bradley Cooper och Irina Shayk, något som fått romansryktena om skådespelaren och Lady Gaga att ta fart på nytt. Under en konsert i Las Vegas, där publiken skrek efter Cooper, gav artisten svar på tal.

Den stormiga relationen mellan Jack och Allie lämnade ingen oberörd i hyllade A Star Is Born. Bradley Cooper och Lady Gaga har prisats för sina skådespelarinsatser och tidigare i år vann succéfilmen också en Oscar för bästa originalsång (Shallow).

Men är den starka kärlekshistorien i A Star Is Born verkligen bara fiktiv? Sedan premiären förra året har envisa romansrykten omgärdat Gaga och Cooper och nu har skvallret eskalerat till en helt ny nivå.

I förra veckan kom nämligen beskedet att Bradley Cooper och hans flickvän, modellen Irina Shayk, går skilda vägar efter fyra år tillsammans. Även Gaga bröt upp med sin fästman Christian Carino för några månader sedan, vilket såklart fått hela världen att dra förhastade slutsatser om skådespelarkollegorna. Dessutom gör Carino också sitt för att gjuta olja på vågorna – genom att gilla avklädda bilder på Shayk.

Modellen befinner sig just nu på Island och delade under tisdagen en lättklädd bild på sitt Instagramkonto, en bild som precis fått tummen upp av kändisagenten.

https://www.instagram.com/p/ByjEWmAHp1J/?utm_source=ig_embed

För några dagar sedan gillade han ytterligare ett inlägg på modellens Instagram, något som fått den amerikanska skvallerpressen att gå bananas. För kan det vara en tydlig hint på att det finns en viss sanning i skvallret?

”Var snälla eller dra åt helvete”

Lady Gaga har tidigare dementerat  en eventuell romans med Bradley Cooper och bland annat förklarat deras elektriska Oscarsframträdande med att det var välrepeterat:

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, berättade hon i en intervju med Jimmy Kimmel Live!

Nu, efter Coopers uppbrott från Shayk, uttalar hon sig igen.

Det var under en konsert i Las Vegas i lördags som artisten stördes av fans som upprepade gånger skrek Coopers namn.

– Var snälla eller dra åt helvete, sa 33-åringen då i mikrofonen, uppenbart less på skvallret.

En av dem som backat artisten och ifrågasätter att hon skulle ligga bakom uppbrottet är skådespelerskan Jameela Jamil, som nyligen försvarade Gaga i sociala medier.

”Jag tycker att det är lite konstigt/sexistiskt att Gaga blir beskylld för slutet på en relation som vi inte vet något om”, skrev hon i ett inlägg på Twitter.

https://twitter.com/jameelajamil/status/1136914015203012609

Läs mer:

Lady Gaga berättar sanningen om relationen med Bradley Cooper

Se Lady Gaga och Bradley Cooper sjunga Shallow på Oscarsgalan 2019

9 minnesvärda ögonblick från Met-galan 2019

Foto: TT