Lady Gaga är glad

Lady Gaga vill bli gravid: ”Ser fram emot att bli mamma”

Lady Gaga bekräftade nyligen relationen med entreprenören Michael Polansky. Nu avslöjar hon nästa stora steg i livet. ”Jag längtar väldigt mycket efter att få barn”, säger sångerskan i en intervju.
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

Efter att Lady Gaga hade spelat mot Bradley Cooper i succéfilmen A Star is Born gick romansryktena heta. När både Lady Gaga och Bradley Cooper bröt upp från sina tidigare relationer eskalerade ryktesspridningen ytterligare, men båda dementerade det hela bestämt.

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, sa Lady Gaga i en intervju med Jimmy Kimmel.

Lady Gaga bekräftar relationen med Michael Polansky

På nyårsafton fångades Lady Gaga på film när hon och en då okänd man kysste varandra i Las Vegas. När Lady Gaga och samma man dessutom dök upp på Superbowl ihop i februari började fansen ana att stjärnan hade skaffat en ny partner.

Det skulle bara dröja några timmar innan Lady Gaga själv bekräftade relationen genom en bild på Instagram där hon och mannen höll om varandra.

”Vi hade så kul i Miami. Kärlek till alla mina monster och fans, ni är bäst!”, skrev hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/

Lady Gaga vill skaffa barn

Hennes nya kärlek heter Michael Polansky och jobbar som entreprenör och investerare. Paret ha börjat dejta i december och då blivit blixtförälskade. I en intervju med InStyle berättar nu sångerskan om drömmen om att både gifta sig och skaffa barn.

– Jag skulle säga att jag längtar väldigt mycket efter att få barn. Jag ser fram emot att bli mamma. Är det inte fantastiskt vad vi kan göra? Vi kan ha en människa i oss och låta den växa där. Sedan kommer den ut och då är det vårar jobb att hålla den vid liv, säger sångerskan till tidningen.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

Allt vi vet om Lady Gagas pojkvän Michael Polansky

Lady Gaga arrangerar gala med WHO – kampen mot corona

Lady Gaga om hur nya albumet hjälpte mot kroniska sjukdomen