kendall och kylie jenner

Kylie och Kendall Jenner har en hemlig storasyster – här är Cassandra Marino

Cassandra Marino, eller Casey Jenner som hon också kallats, är Kendall och Kylie Jenners hemliga storasyrra. Här är allt vi vet om henne!
Här är alla Kardashian-barnen
1:9

Efter reklamen: Här är alla Kardashian-barnen

(1:9)

Slå på ljud

Kendall och Kylie Jenner är tillsammans med halvsyskonen i familjen Kardashian mycket välkända ansikten. Vad som är mindre känt är att de har ytterligare fyra äldre syskon på pappa Caitlyn Jenners, 72, sida.

Caitlyn Jenners sex barn med tre Ex-fruar

Caitlyn Jenner genomgick en könskorrigering år 2015 men har valt att fortsätta kalla sig för pappa till sina sex barn som hon har med tre olika mammor. I den första kullen som Caitlyn delar med sin första fru Chrystie Jenner, hittar vi sonen Burt Jenner, 43, och dottern Cassandra Marino, 41.

cassandra, caitlyn, brody, brandon jenner och linda thompson

Syskonen Cassandra, Brody och Brandon poserar med de två senares mamma, Linda Thompson, och deras gemensamma pappa, Caitlyn Jenner, 2019.

I kull nummer två, som Caitlyn delar med ex-frun Linda Thompson, ingår sönerna Brandon Jenner, 40, och Brody Jenner, 38.

kendall, kris och kylie jenner

Kendall, Kris och Kylie Jenner på röda mattan 2013.

Kull nummer tre är den mest välkända, den med tredje ex-frun Kris Jenner. Här kommer Kendall Jenner, 26, och Kylie Jenner, 24, in i bilden.

Storebröderna Burt, Brandon och Brody Jenner har genom åren synts sporadiskt i familjen Kardashian/Jenners realityserie Keeping Up With The Kardashians. Cassandra däremot har valt ett liv helt utanför rampljuset. Därför är hon något av en hemlig syster som vi nu ska kika närmare på här.

Cassandra föddes utan pappa på plats

Cassandra föddes 1980 när Caitlyn och ex-frun Chrystie låg i skilsmässa, varför Caitlyn inte närvarande vid förlossningen.

– Under omständigheterna kunde jag inte ens se mig själv närvara, har Caitlyn förklarat i en intervju med Vanity Fair.

Fram till mitten på 90-talet syntes Cassandra vid Kardashian/Jenner-syskonens sida på familjens årliga julkort. I bilder från 1992 och 1995 som tidigare postats på Khloé Kardashians och Kim Kardashians respektive bloggar syns en blond flicka vid namn Cassandra Jenner. Sedan dess har familjen respekterat Cassandras önskan om att inte bli en offentlig person.

Eftersom Cassandra hållit en låg profil i alla år finns det inte mycket intervjuer, bilder eller citat från henne. År 2016 fick tidningen People chansen att växla några ord och Cassandra berättade då om hur hennes relation till pappa förbättrats sedan Caitlyn kommit ut som transperson.

Burt, Brody, Cassandra och Brandon

År 2015 medverkade Caitlyn Jenners barn Burt, Brody, Cassandra och Brandon i ett tv-inslag där de tillsammans intervjuades om Caitlyns könskorrigering till kvinna.

– Min relation med Caitlyn är mycket bättre än den var med Bruce, men vi har fortfarande mycket att jobba på. Vi pratade inte på flera år, och nu ses vi varannan vecka och pratar i telefon, vilket jag är tacksam för, förklarade Cassandra, och tillade:

– Hon anstränger sig mer och det finns en mjukhet i Caitlyn som är ny för mig.

Tre barn med maken Michel Marino

Cassandra går även under smeknamnet Casey. Vid äktenskapet med maken Michel Marino, tog Cassandra hans efternamn. Paret lever idag familjeliv med sina tre barn; Francesca, 13, Isabella, 10 och Luke, 5.

Cassandra har ett låst konto på Instagram med en öppen beskrivning som lyder: ”Mamma, älskare, syster, vän, som älskar att bygga hem och ge nya idéer liv”.

Källa: The Sun, People

Foto: TT, Facebook

Relaterade artiklar
Familjen Kardashians (gulliga!) smeknamn på barn och barnbarn
Här är kändisarna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken