Kylie Jenners nya frisyr hyllas av fansen – se den här

Kylie Jenners nya frisyr hyllas av fansen – se den här

Från långt hårsvall till kortare page. Kylie Jenners nya hårförändring för tankarna till 90-talet – spana in frisyren här!

Även om Kylie Jenner ofta återkommer till sin mörkbruna, nästintill svarta, frisyr stylad i bena och med vågig volym, är hon känd för att leka med sitt hår och våga testa nytt.

Sedan hon äntrade rampljuset har hon synts i både långt och kort hår, strama uppsättningar och lockigt supersvall. Därtill har hon testat ett flertal olika färger, så som blått, lila, rosa, grönt, gult och orange.

”Jag har blivit beroende av att förändra mitt hår. Det får mig verkligen att känna mig som en ny person. Jag älskar att känna mig annorlunda och lämna huset i vetskapen om att ingen tidigare har sett mig så här”, har Kylie Jenner tidigare skrivit på sin numera nedstängda blogg.

Trendig page i ljusbrun färg

Nu har Kardashian-systern gjort det igen – bytt frisyr och ändrat hårfärg. När Kylie Jenner, som fyller 23 år den 10:e augusti, nyligen var ute med ett gäng vänner för att fira sin födelsedag i förskott visade hon nämligen upp en helt ny look på Instagram Stories – en ljusbrun kort page stylad i mittbena och med inåtböjda toppar.

Både fankonton på Instagram och amerikanska medier har uppmärksammat Kylie Jenners hårförändring – som hyllas av många. ”Så perfekt” och ”Hon passar så bra i den frisyren” är några av alla kommentarer som går att läsa.

Skärmdump från Kylie Jenners Instagram

Skärmdump från Kylie Jenners Instagram Stories.

Om Kylie Jenners nya korta page är en peruk eller ej vet vi inte, men med tanke på profilens kärlek till löshår tror flertalet fans att så är fallet.

Foto: TT, skärmdump från Instagram Stories

LÄS MER:

Ariana Grande visar upp sitt naturliga hår – utan extensions

Kändisarna med rosa hår – Från Kylie Jenner till Lady Gaga

Jennifer Lopez visar upp sitt naturligt lockiga hår