kylie jenner och stormi webster

Kylie Jenners kalas för Stormi, 3 bröt mot coronareglerna

Trots att det råder ett generellt förbud mot allmänna och privata sammankomster i Los Angeles ordnade Kylie Jenner med kalas för dottern Stormi Webster, 3. Nu kritiseras hon för att ignorera stadens coronarestriktioner.
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Slå på ljud

Familjen Kardashian-Jenner tycker om att arrangera påkostade tillställningar, den ena värre än den andre. När Kim Kardashian och Kanye Wests dotter North West fyllde 1 år firade de stort genom att skapa en festival och ett nöjesfält för barn i trädgården. De döpte eventet till Kidchella och det hölls konserter på de olika scenerna som hade byggts upp. På festivalområdet fanns så väl hopptorn som pariserhjul för de minsta.

När Norths lillasyster Chicago fyllde 1 år bjöd föräldrarna in till Alice i underlandet-kalas vilket innebar att deras hus kläddes i gräsmattor och både personal och familj var utklädda enligt temat.

Kusinen Stormi Webster har haft minst lika imponerande kalas. På sin 2-årsdag i fjol gjorde gästerna entré genom en gigantisk uppblåsbar version av Stormis ansikte. Därefter kunde de välja vilket miniland de ville besöka – Frost, Trolls eller Stormi World.

Att hon skulle få ett likvärdigt firande på sin 3-årsdag, coronapandemin till trots, kändes inte mer än rätt för mamma Kylie Jenner och pappa Travis Scott.

Bröt mot flertalet coronarestriktioner

För det är precis vad som nu tycks ha hänt, skriver ELLE US. I sociala medier har personer som gästat Stormi Websters 3-årskalas lagt upp bilder som visar att ett stort antal människor varit med och firat.

På plats har det funnits en uppblåsbar rutchkana med Stormis ansikte, det har bjudits på godsaker ur ”Stormi's candy shop” och i rummet ”Stormi's crafts” har man kunnat sitta ned vid långbord och pyssla, vilket framgått av mamma Kylies Insta story-bilder. Mat har serverats från en foodtruck och tillsammans har vänner och familj samlats sida vid sida för att sjunga Happy Birthday för 3-åringen.

ELLE US skriver att tillställningen dels brutit mot Los Angeles generella förbud mot allmänna och privata sammankomster, och även kravet på att bära munskydd när man träffar personer från andra hushåll än sitt eget.

En av de gäster som postat bilder där i vart fall elva andra vuxna personer står precis i närheten är Sophia Hutchins, nära vän till Kylie Jenners pappa Catilyn Jenner.

”Wow! Tredje gången gillt verkligen! Grattis på födelsedagen Storm!!!”, har Sophia skrivit på bilden som lades upp på Insta story.

Nyss hemkommen från utlandsresa

Och inte nog med det. Stormis mamma Kylie är dessutom nyss hemkommen från en semesterresa som hon Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Dream Kardashian, True Thompson, Penelope Disick, North West och Chicago West tog till Turks- och Caicosöarna i Västindien – för att fira Stormi.

Enligt rådande restriktionen ska personer som återvänder från andra länder spendera en tid efter hemkomst i självkarantän, vilken familjen alltså inte tycks ha gjort.

Kylie Jenner har inte kommenterat kritiken som riktats mot hennes och Travis Scotts firande av Stormi Webster.

Foto: Instagram, TT

Källa: ELLE US

Relaterade artiklar
Kylie Jenner ger svar på tal efter frågor om smink på dottern Stormi, 2