Kylie Jenner om relationen med Travis Scott efter uppbrottet

Kylie Jenner berättar nu varför hon och Travis Scott umgås så flitigt. Paret separerade i höstas, men ses fortfarande ofta. – Vi har en så fin relation, säger stjärnan.

När Kylie Jenner och Travis Scott började dejta gick allt fort. Efter bara några månader började det ryktas om att Kylie var gravid och i februari 2018 chockade hon en hel värld när hon på Instagram avslöjade att hon i hemlighet hade fött en dotter.

Kylie Jenner bekräftar uppbrottet från Travis Scott

Dottern fick namet Stormi Webster och Kylie berättade i flera intervjuer hur lycklig hon var som mamma och hur hennes liv hade förändrats till det bättre. Allt verkade frid och fröjd, men i höstas uppkom rykten om att Kylie och Travis hade separerat.

Fansen uppmärksammade fler och fler detaljer som alla tydde på att så var fallet. Bland annat saknades plötsligt ett foto på Travis i Kylies gigantiska walk in-closet. Och när Justin och Hailey Bieber gifte sig var Kylie där tillsammans med Stormi, mamma Kris och syrran Kendall – men Travis lyste med sin frånvaro.

I oktober bekräftade Kylie Jenner uppbrottet.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” skrev hon på Twitter.

Fortsätter att umgås som en familj

Sedan dess har det forna paret setts ihop flera gånger. De firar högtider ihop och tar ofta med sig Stormi på olika tillställningar. Många fans tror att de kanske har hittat tillbaka till varandra igen, men i en intervju med tidningen Harpers Bazaar berättar Kylie att hon och Travis är mycket goda vänner.

– Vi har en så fin relation, vi är typ som bästa vänner. Vi båda älskar Stormi och vill det som är bäst för henne.

Hon berättar hur de båda samarbetar för att få ihop allt och att de har ständig kontakt för att uppfostra dottern tillsammans som ett team. Hon vill att dottern ska känna samma stöd från båda sina föräldrar, precis som Kylie själv alltid har gjort.

– Jag tänker på mina föräldrar i vissa situationer med Stormi, vad skulle de ha gjort? De var väldigt praktiska med mig och jag vill att Stormi ska ha det likadant, säger Kylie.

Inget syskon till Stormi Webster på ett tag

Livet med Stormi är det livet som Kylie alltid har drömt om. Det är inte bara Travis som är involverad i dotterns liv utan även familj och vänner. De runt omkring henne ser gärna att hon skaffar ett till barn, men Kylie vill annorlunda.

– Mina vänner pressar mig. De älskar Stormi. Jag känner definitivt pressen att ge henne ett syskon, men än finns det ingen plan för det, säger Kylie Jenner.

Foto: TT

Läs mer: 

Kylie Jenner gör nytt sminksamarbete – med dottern Stormi

Kylie Jenner och Travis Scott separerar – här är allt vi vet

Kylie Jenner är historisk – världens yngsta miljardär genom tiderna