Kylie Jenner är van vid att vara i hemkarantän.

Kylie Jenner om hur hon höll sin graviditet hemlig

Kylie Jenner räds inte att vara i hemkarantän enligt ett inlägg på hennes Instagram. När hon väntade dottern Stormi höll hon sig nämligen hemma i flera månader för att dölja graviditeten.

Kylie Jenner höll en väldigt låg profil när hon var gravid med dottern Stormi – realitystjärnan lade inte upp några uppdateringar eller bilder gällande graviditeten överhuvudtaget. Det är inte förrän nu, två år senare, som hon har börjat öppna upp sig för sina följare. Tidigare i år lade hon bland annat upp ett inlägg där hon mindes tillbaka till graviditeten och visade upp gravidmagen.

”Throwback. Gravid med min tjej. Jag kan inte fatta att min dotter kommer att fylla två år snart”, skrev hon bland annat.

https://www.instagram.com/p/B7CsNZvHKEk/

Drar paralleller till hemkarantän

I dagarna öppnade hon upp ännu mer om sin graviditet, och drog även paralleller till hemkarantän. I ett inlägg på sitt Instagramkonto uppmanade hon alla sina miljontals följare att ta coronaviruset på allvar och distansera sig själva socialt. Hon skrev också att hon själv är på dag åtta av hemkarantän, och att hon “övade“ på att vara hemma när hon höll graviditeten hemlig.

“Min graviditet förberedde mig på det här. Jag lämnade inte huset på flera månader. Vi klarar det här”, skrev hon i ett inlägg på sin Instastory.

Höll graviditeten hemlig länge

Kylie Jenner födde Stormi, vars pappa är rapstjärnan Travis Scott, den 1 februari 2018. Innan dess hade hon som tidigare nämnt hållit graviditeten hemlig för alla, och det var inte förrän ett par dagar efter födseln som stjärnan uppdaterade på sin Instagram.

”Jag är ledsen för att jag har hållit er i ovisshet efter alla antaganden. Jag förstår att ni är vana vid att jag tar med er på alla mina resor. Min graviditet var en som jag valde att inte göra framför alla. Jag visste att jag behövde förbereda mig för mitt livs roll på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt som jag visste”, skrev hon då i ett inlägg och fortsatte:

”Att vara gravid har varit den mest vackra, stärkande och livsförändrande erfarenhet jag har haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt att sakna det. Jag är tacksam för mina vänner och speciellt min familj för att de har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som möjligt”.

Foto: TT, skärmdump från Instagram 

LÄS MER:

Kylie Jenner visar upp sitt riktiga hår – utan peruk och extensions

Nu kan du hyra Kylie Jenners hus på Bahamas

Kylie Jenners oväntade hårförändring får fansen att jubla