Kylie Jenner och Travis Scott separerar – här är allt vi vet

Efter två år tillsammans har Kylie Jenner och Travis Scott gjort slut och flyttat isär – men bara tillfälligt. Här är allt vi vet om uppbrottet och hur de löser situatuonen med dottern Stormi.

När Kylie Jenner och Travis Scott började dejta gick det snabbt och som Kylie själv sa i Youtube-klippet när hon avslöjade att hon var gravid: ”Next thing I knew, I was pregnant” – vilket kort därpå blev ett meme.

I februari 2018 föddes deras dotter Stormi Webster och allt har verkat frid och fröjd.

Bröllopsrykten mellan Kylie Jenner och Travis Scott i Italien

På Kylies 22:a födelsedag firades frikostigt på en lyxyacht i Italien i augusti i år. Travis gav henne bland annat ett specialdesignat halsband av rosa och ofärgade diamanter, i form av läpploggan för hennes sminkföretag Kylie cosmetics. Och det seriösa blinget var ingen billig historia.

Kylie Jenners födelsedagshalsband från Travis Scott

Foto: Instagram

Kylie Jenner och Travis Scott i Italien

Den uppskattade prislappen? 375 000 – dollar! Och självklart surrades det redan då om bröllop. Förutom den extremt romantiska platsen – och kanske det faktum att storasystern Kim Kardashian knöt hymens band i Italien 2014 – har Kylie och Travis länge kallat varandra ”husband” och ”wifey”.

Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut

I höstas poserade paret tillsammans för Playboy och så sent som i slutet av augusti uppträdde de väldigt kärleksfullt – och hade svårt att hålla händerna från varandra – på röda mattan under premiären av Netflix dokumentär om Travis, Travis Scott: Look mom I can fly. I den hyllade dokumentären medverkar även Kylie och Stormi.

Kylie och Travis på röda mattan av dokumentären
Kylie och Travis pussas och myser
Kylie, Travis och Stormi på röda mattan

Men nu verkar alltså kärlekssagan ha nått sitt slut – åtminstone tillfälligt. Enligt källor till bland annat E! har paret nu separerat, dock inte permanent.

– Kylie och Travis har inte officiellt gjort slut, men de tillbringar tid isär. Det är inget permanent uppbrott. De har bråkat igen, men har ändå umgåtts den senaste månaden, säger källan.

Kylie och Travis på premiär 2019
Kylie och Travis på premiären

Kylie har flyttat ut ur huset – med Stormi

Bråken ska handla om att Kylie känner sig skeptisk till Travis – kanske efter alla otrohetsanklagelser? – och saker och ting har knappast blivit bättre av att Travis känner sig stressad över att släppa ny musik.

Enligt källan till E! har de båda känt att det är bäst för dem att bo på separata adresser tills allt lugnar sig. Travis sägs bo i huset i Beverly Hills dit Kylie har kommit med Stormi så att han ska få träffa dottern.

Kylie Jenner och Stormi

Kylie tog bort foto på Travis och gick själv på bröllop

Redan för en månad sedan började rykten cirkulera om att de två brutit upp, efter att ett fan upptäckte att ett foto på Travis plötsligt saknades i Kylies gigantiska walk in-closet. Och när nära vännen Hailey Baldwin (numera Bieber) gifte sig med Justin Bieber i helgen var Kylie där tillsammans med Stormi, mamma Kris och syrran Kendall – men Travis lyste med sin frånvaro.

Varken Kylie eller Travis har ännu uttalat sig om uppbrottet.

Läs mer:

Kylie Jenner är historisk – världens yngsta miljardär genom tiderna

Kan du mer om Kylie Jenner än Travis Scott? Testa här!

Hemliga betydelsen bakom alla Kardashian/Jenner-barnens namn

Foto: TT