Sammanfattning: Här är allt vi (hittills) vet om Kylie Jenners graviditet

Sammanfattning: Här är allt vi (hittills) vet om Kylie Jenners graviditet

Under veckan har den största nyheten i kändisvärlden varit att Kylie Jenner ska vara gravid. Här reder vi ut vad vi hittills vet om ryktet.

Fredag 22 september: Amerikanska TMZ går ut med nyheten att Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott ska bli föräldrar. Enligt TMZ har Kylie, i början av månaden, börjat berätta för sin vänner att hon är gravid. Kylies ex Tyga reagerade genom att lägga upp en skärmdump på en artikel på sin Snapchat och skriva ”hell nah thats my kid” (som han sedan raderade). Kylie uppges vara gravid i fjärde månaden.

Kylie Jenner och Travis Scott blev ett par i april i år.

Lördag 23 september: Under Milano fashion week får mamma Kris Jenner frågan från The Cut om Kylie är gravid. Hon svarar: ”Jag vaknade precis imorse. Hon bekräftar ingenting. Jag tycker det är ganska galet att alla bara antar att det är det som händer.”

Måndag 25 september: Kylie publicerar en bild på Instagram där hon drar upp tröjan och visar en bit av magen. Många menar att det är för att slå tillbaka mot alla rykten.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Måndag 25 september: Kylie Jenner har fortfarande inte sagt någonting om sin graviditet men den första som bekräftar det är Caitlyn Jenners representanter som, enligt The Sun, har vetat om nyheten ”ett tag”.

Tisdag 26 september: När TMZ avslöjade att Kylie Jenner är gravid skrev de även att Travis Scott berättat för sina vänner att de ska få en dotter. Nu skriver de om nyheten igen – att paret väntar en liten tjej.

Tisdag 26 september: Kim Kardashian tar till Twitter efter att hon läst om att Caitlyn Jenners representanter ska ha bekräftat graviditeten.

Onsdag 27 september: Ännu en i Kardashian-familjen ryktas vara gravid, nämligen Khloe Kardashian.

Är Kylie Jenner gravid?

Många menar att ryktet om hennes graviditet kom ut i perfekt tid inför premiären av tioårsjubileet av familjens realityshow Keeping up with the Kardashians och att det då skulle vara en planerad PR-kupp. Ingen i familjen har hittills bekräftat personligen att hon faktiskt är gravid – men ingen har heller sagt att det inte stämmer. Om det är för att hon är gravid eller för att de vill få ryktena att fortsätta får tiden utvisa.

Läs mer!
Så mycket har Kylie Jenner tjänat på Kylie Cosmetics
Se första trailern till Kylie Jenners tv-serie
Kylie Jenner om sin ångest: ”Jag kunde inte gå ut”

Foto: IBL