Kommer Archie och Betty bli tillsammans i Riverdale? Se vad seriens skapare säger här!

Kommer Archie och Betty bli tillsammans i Riverdale? Se vad seriens skapare säger här!

Senaste avsnittet av Riverdale avslutades med en blick mellan Archie och Betty. Men vad betyder den? Seriens skapare berättar här!

Varning! Innehåller spoilers!

I senaste avsnittet av Riverdale verkade det som att båda paren, Betty och Jughead och Archie och Veronica gjorde slut. Avsnittet avslutas med att Archie tittar ut genom sitt fönster och in i Bettys rum innan de möter varandras blickar.

Det fick fansen att fundera på om det här var början på ett nytt par – och att Bettys känslor för Archie kanske är besvarade den här gången.

Så här säger seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa om vad vi kan förvänta oss framöver.

–  Under den här säsongen har de varit under stor psykisk och känslomässig stress, speciellt Archie och Betty. Archies pappa blev skjuten framför honom. Betty har varit i en psykologisk katt och råtta-lek med Black Hood i flera avsnitt. Det är inte någonting du bara skakar av dig. Både deras förhållanden verkar ha gått sönder under samma tid. Båda två, som har väldigt mycket i sitt liv just nu som vi sett från hur de agerar, tittar på varandra från varsitt fönster och det är för tröst, lättnad och kanske någonting mer.

På frågan om det är känslor mellan dem eller om det beror på vad som just hänt i deras respektive förhållanden svarar han:

– De har alltid mycket som händer, och de har en lång historia. Det är alltid känslor av ömhet mellan dem. Jag tror att vi såg i slutet på förra säsongen att när Betty kom närmare Jughead och Archie kom närmare Veronica att det då nästan var som ”det som inte hände mellan dem”. Jag tror alltid att det kommer vara närvarande i de typer av förhållanden och vänskaper.

Läs mer!
Så många avsnitt har Dylan Sprouse sett av sin brors serie Riverdale – egentligen
Nya fan-teorin om Riverdale kommer få dig att se serien på ett helt annat sätt
Shawn Mendes om sitt hemliga projekt med KJ Apa

Källa: Tvguide.com

Foto: The CW