Jacob och Zendaya i Los Angeles

Kolla in Zendaya och Jacob Elordi i matchande outfits!

Trots kyssbilden har Euphoria-stjärnorna fortfarande inte bekräftat romansen officiellt – men vem klär sig annars i likadana kläder?

Ryktena har gått länge, men trots att Euphoria-stjärnorna har setts på tu man hand många gånger, har de alltid hänvisat till att alla i serien är väldigt nära vänner. I intervjuer har de kallat varandra ”bästa vän” och ”syster”. Men efter att Zendaya och Jacob Elordi fångats på bild kyssandes i New York i februari, blev det allt svårare att förneka att det inte var något mer mellan dem.

Internationella tidningar refererar nu öppet till dem som ett par och bland annat Daily Mail hänvisar (förutom kyssen) till källor nära stjärnorna, som menar att relationen började som vänskap, men utvecklades till kärlek efter att inspelningarna slutat.

Zendaya och Jacob söndagshänger i likadana outfits

Zendaya och Jacob Elordi leker på loppmarknad

Zendaya och Jacob Elordi bryr sig inte om fotografer, utan spexar på ändå.

I veckan sågs stjärnorna på en loppmarknad i Los Angeles tillsammans. De såg ut att ha väldigt roligt ihop, och framför allt hade de totalt matchade outfits! 

Båda två hade valt blå huvudbonad, Jacob bar en keps och Zendaya en mössa, men i samma blåa ton. De bar dessutom svart tröja, ljusa jeans och svart väska. Det var bara skorna (och strumporna) som inte riktigt följde klädkoden – Zendaya bar klassiska vita sneakers medan Jacob hade bruna boots.

Det här är dessutom inte första gången de väljer liknande outfits – kolla in den här bilden från när de var på semester i Grekland redan i höstas. 

Efter att bilderna publicerats gick parets fans snabbt i taket på sociala medier och spekulationerna tog fart igen. Vi väntar som sagt fortfarande på den riktigt officiella bekräftelsen, men alla som är team Jacob och Zendaya behöver nog egentligen inte så mycket mer än det här.

Foto: TT

Källa: Teen Vogue, Harpers Bazaar

LÄS MER:

Är Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi ihop?

Här återförenas casten i Euphoria – sneakpeak på säsong 2