cole-sprouse-kj-apa-brak

KJ Apa och Cole Sprouse bråkar på Instagram av den roligaste anledningen

Det är ingen nyhet att skådespelarna i Riverdale tycker om att skämta med varandra. Speciellt Cole Sprouse och KJ Apa som nu startat ett väldigt roligt Instagram-bråk.

I höst kommer den tredje säsongen av Riverdale och inspelningarna sägs börja nu i juli. Under tiden jobbar skådespelarna med nya projekt samt driver med varandra i sociala medier.

Det senaste ”bråket” startade med att KJ Apa la ut en bild på Instagram, som föreställer han och Cole Sprouse när de var 17 år. Under bilden skrev han ”Jag skulle ha krossat dig när vi var 17 år. Krossat.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Han slutade dock inte driva med Cole där utan la också till i kommentarerna att ”Jag skulle fortfarande göra det.”.

Cole var inte sen på att nappa på KJs bild utan var snabbt inne och kommenterade. Hans comeback handlade såklart om pengar. När Cole var sjutton var han nämligen redan en känd Disney-stjärna. Hans svar var därför ”Du skulle inte ens ha överlevt tyngden av min plånbok, bitch.

KJ gav dock inte upp där utan bestämde sig för att lägga ut bilden med samma text på Twitter också. Även där var Cole snabb på att kommentera och frågade varför KJ la ut bilden igen, varpå KJs svar var ”För att få så många följare som möjligt”.

Läs mer: Då har säsong 3 av Riverdale premiär

Den andra skådespelarna i Riverdale var inte heller sena med att hoppa in i konversationen. Madeleine Petsch, som spelar Cheryl, kommenterade ”Bahahha, skulle fortfarande”. Medan Casey Cott, som spelar Kevin, mer försökte mäkla fred och skrev att han skulle se på från sidan och hoppas på fred.

Charles Melton, som spelar Reggie, gav sig också in i kommentarsfältet och sa mer eller mindre att han skulle vinna över dem båda. Vilket även Lili Reinhart (Betty) skrev att hon skulle göra.

Läs mer:
Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3
Det här hatade Camila Mendes med Veronica i första säsongen av Riverdale
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale

Foto: IBL