KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

Är det verkligen lika hett att spela in en sexscen som det ser ut? Nu avslöjar KJ Apa och Camila Mendes hur det faktiskt är!

Det har gått hett till mellan Veronica Lodge och Archie Andrews i tv-serien Riverdale. För Cosmopolitan berättar KJ Apa hur det egentligen är att spela in sexscenerna.

– Det är konstigt att spela in en sexscen med någon som du inte känner särskilt bra. Under en filminspelning har du tid att lära känna personen och öva, men Camila och jag tvingades göra det på en gång. Nu är vi vänner så det gör allt lättare, säger han.

Redan i det första avsnittet av andra säsongen hettar det till mellan Archie och Veronica – i duschen. För E! Online avslöjar Camila Mendes hur det var att spela in duschscenen.

Roberto, vår producent, hade sagt att det skulle bli en väldigt het scen. Det var faktiskt riktigt roligt! Det är ganska komiskt att spela in en sexscen och ha ett helt kamerateam bakom dig. KJ får mig alltid att skratta, vilket gör allt mycket roligare, säger hon.

Camila avslöjar även att det fanns en del svårigheter med att spela in scenen.

– Det är svårare att hångla under rinnande vatten. Vi behövde spotta ut allt vatten, samtidigt som vi skulle kyssas. Det var helt klart det roligare ögonblicket hittills, säger hon till E! Online.

Läs mer!
Riverdale-stjärnornas bästa kärlekstips
Test: Vem i Riverdale borde du kyssa?
10 tecken på att du är beroende av Riverdale

Av: Mina Gilbertsson

Foto: The CW