kim kardashian metgalan

Kim Kardashians outfit från årets Metgala blir Halloween-utklädnad

Kim Kardashians svarta och heltäckande look under årets Met-gala blev en riktig snackis.
Och nu går det att köpa outfiten som Halloween-kostym – så här ser den ut!
TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan
1:39

Efter reklamen: TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

(1:39)

Få kan ha undgått Kim Kardashians outfit som hon hade under årets Met-gala, där hon dök upp på galan iklädd svart från topp till tå, i Balenciaga. Vid sin sida hade Kim även en lika anonym och svartklädd man som många till en början trodde var ex-maken Kanye West. Men så var inte fallet. Det var Balenciagas designer Demna Gvasalia som var hennes +1 under galan.

Nu blir Kim Kardashians look kostym

Kim Kardashians Met-gala-look blev minst sagt en snackis! Och nu är det så pass att företaget Yandy, som är känt för att skapa outfits som är inspirerade av just nu populära memes, precis har släppt en version av Kim Kardashians Met-look som Halloween-kostym. Företaget har tidigare släppt outfits så som Bernie Sanders oförglömliga tumvante-look under Joe Bidens presidentinstallation tidigare i år!

kim kardashian metgalan 2021.

Kim Kardashian sparade tid på hår och makeup och dök upp på galan iklädd svart från topp till tå.

”Balklänningar har haft sin stund i rampljuset”

Outfiten som även kommer täcka hela ansiktet kan bli din för 99.99 dollar på den amerikanska sajten yandy.com.

”Glimrande balklänningar har haft sin stund i rampljuset, så bana väg för denna avantgarde-look!”, lyder inledningen till dressen som de döpt till Mystery Gala Guest, och den säljande texten fortsätter:

”Mörk och dramatisk, döljande men ändå så avslöjande av dina kurvor kan du komma klädd precis som en A-kändis. Denna exklusiva Mystery Gala Guest-dräkt kommer tillsammans med en lagom transparent svart tubklänning, med en cape i mesh, och en svart huva, heltäckande tights och långa handskar i satin.”

Ingen exakt kopia av Kim Kardashians Met-gala-look

kim kardashians långa långa hästsvans metgalan 2021.

Enligt uppgifter kostade hästsvansen 10.000 dollar.

Den långa hästsvans till toffs som Kim Kardashian bar under galan ingår dessvärre inte i priset, vilken hårstylisten Chris Appleton skvallrade om kostade 10 000 dollar. Kim Kardashian flaggade själv på sin Instagram-story under kvällen att hon knappt såg någonting under sin svarta huva. Vilket kanske kan bli till en varning för den som väljer att klä ut sig till Kim Kardashian under Halloween.

En person som verkligen hyllade Kim Kardashians outfit var ex-maken Kanye West som publicerade hela looken på sina sociala medier.

https://www.yandy.com/products/yandy-mystery-gala-guest-costume?sscid=91k5_u0wxp&utm_source=sas&utm_medium=affiliate&utm_campaign=314743&utm_content=1163207

Klädföretaget Yanda är snabba på att plocka upp trender!

Foto: TT/Yanda

TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween
1:01

Efter reklamen: TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

(1:01)

Relaterade artiklar
Kändisarna som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween – och det är SÅ bra