keyyo och hugo

Keyyos relation till danspartnern Hugo Gustafsson: ”Kommer bli rykten”

När Keyyo intar nu Let's Dance-golvet med danspartnern Hugo är förväntningarna höga. Hon är beredd på rubriker!

– Det är inte varje dag du dansar i en tråd framför svenska folket. Det är jättejobbigt och kul. Framförallt är det kul.

Så inleder Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, som svar på frågan om hur det känns att vara med i TV4:s största lördagsunderhållning, Let’s Dance.

Keyyo är en rysk-svensk komiker och programledare som slog igenom med egna humorserien Keyyo & co på SVT 2014. Sedan dess har hon prisats för sina Youtube-videor och arbetat med en rad andra SVT-produktioner: Valfeber, Ombytta roller och Må underbart med Tiffany Persson. På TV4 har hon synts som deltagare i Fångarna på fortet och programledare för Talang. Nu är det dansgolvet som är hennes arena.

Därför tackade Keyyo ja till Let's Dance

Det kändes självklart att tacka ja till Let’s Dance, menar Keyyo. Precis som för många andra av de tävlande har hon fått ställa in mycket jobb den här pandemivåren.

– Jag har alltid tänkt att ska jag vara med i Let’s Dance så ska jag lägga ned all den tid det tar på att nöta och träna, och nu kan jag göra det. Jag har följt programmet under så många år och velat vara med. Så det kändes självklart.

Keyyos danspartner är Hugo Gustafsson. Keyyo blir arg när hon inte klarar av stegen, och behöver vänja sig vid att allt inte kan sitta direkt på första försök.

– Hugo tror att bara för att jag är ryss så ska jag ha en träningsmoral, men jag har inte det.

Beredd på romansrykten med Hugo Gustafsson

Apropå Hugo så är det standard vid det här laget att tittarna börjar spekulera i om den kemi som dansparen utstrålar i rutan också finns bakom kameran. När Hugo dansade med Alice Stenlöf i fjolårets program blommade mycket riktigt sådana rykten upp. Att det skulle uppstå romansrykten mellan Keyyo och Hugo tar Keyyo med ro.

– Ja för vi är ju faktiskt ännu närmare i ålder än han och Alice var! Har du förresten hört att Carola och Martin Melin är lika gamla ungefär? Finns det något där kanske? , säger hon.

– Nä, men skämt o sido. Jag är singel, och det blir alltid den här typen av stories. Vi kommer jättebra överens och vi tränar på. Det kommer bli rykten, det är alltid så.

Vad hade du för relation till dans innan?

– Jag har gått på Zumba med mammorna i Ludvika! säger Keyyo med ett skratt.

– Men det här är någonting helt annat. Styrdans är skitsvårt. Jag tycker dans är väldigt kul och jag har följt Let’s Dance jättemycket. Det är en sak att vara rolig och rocka moves på fest, det är en helt annan att göra chassé.

Relaterade artiklar