Kendall Jenner visar upp kärleken till Devin Booker på Instagram

Kendall Jenner som alltid varit sparsam med detaljer om sina kärleksrelationer visar nu upp sin kärlek till Devin Booker genom att dela en fin bild av dem två ihop på Instagram!
Slå på ljud

Under alla hjärtans dag passade Kendall Jenner på att bli Instagram-officiall med sin kära NBA-spelare Devin Booker. På sin Instagram story delade hon med sig av en kärleksfull bild på dem två ihop, där han ligger på hennes bröst och hon ler stort.

Det har ryktats om Devin och Kendall sedan i april 2020

Det har ryktats om att Kendall och Devin dejtat ett tag, redan i våras åkte de iväg på semester ihop. Men till en början pratades det om att det inte var något seriöst mellan dem. Tidigare i februari berättade en källa för Entertainment Tonight att Kendall och Devin ”fortfarande dejtar att det fungerar på grund av att de håller det enkelt”.

Och ja, Kendalls bild bekräftar att de hänger ihop.

Kendall Jenner om varför hon helst inte delar med sig av sina relationer

Kendall Jenner är känd för att vara hemlig med sina relationer. Hon är den i syskonskaran Kardashian/Jenner som varit minst bjussig när det kommer till att visa upp eller prata om sina kärleksrelationer.

”Om jag inte fullt ut är i en relation med någon, varför skulle jag då göra det offentligt för andra? Om jag inte ens vet vad det är varför skulle jag då låta hela världen veta?”, sa hon i en intervju med Harper's Bazaar 2017.

”För mig är det något heligt. Det är något mellan två människor, och ingen annans åsikt räknas. Människor vill starta drama, Om jag hade en pojkvän så skulle folk antagligen säga en massa saker som skulle få oss att göra slut”.

Under åren har Kendall Jenner kopplats ihop med ett par killar, som Harry Styles, Ben Simmons och ASAP Roky, men hon har aldrig bekräftat att det skulle ha varit något.

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Test: Vem av Alice och Bianca är du? Välj en outfit och se