Kendall Jenners svar till de som kommenterade hennes akne under Golden Globe

Kendall Jenners svar till de som kommenterade hennes akne under Golden Globe

Hon ägde röda mattan men fokus låg på hennes hy. Här är Kendall Jenners svar till de som hade någonting att säga om hennes akne under Golden Globe.

Natten mellan söndag och måndag gick Golden Globe 2018 av stapeln. En av de som drog blickarna till sig på röda mattan var Kendall Jenner som posade i en stora, svart klänning.

En annan snackis kring Kendall Jenner under kvällen var hennes hy, då det på närbilder syns att hon hade akneutslag. I stället för att stanna hemma (för varför skulle hon egentligen ha missat en sådan kväll?) valde hon att ta plats på röda mattan, trots att det för många är väldigt jobbigt att visa upp sin akne.

Negativa kommentarer skrevs på sociala medier men de positiva tog över och många unga tjejer tackar henne för att hon inte skäms över sin akne – som många gör.

När ett fan skrev på Twitter: ”Att @KendallJenner dyker upp och går runt med sin akne samtidigt som hon ser ut som en snygg stjärna är vad alla tjejer behöver förstå” fick hon ett svar från Kendall som skrev:

Läs mer!
8 gånger Kendall Jenner och Harry Styles ser ut som tvillingar
Test: Kendall Jenner vs. Gigi Hadid – vem av dem är du?
Sju kändistjejer om finnar: ”Jag bestämde mig för att älska min hy”

Foto: IBL