kollage med katy perry nu och då

Katy Perrys hårförändring får fansen att jubla av nostalgi

Artisten Katy Perry har aldrig varit rädd för att experimentera med kläder, hår och styling. Hennes senaste look har fått fansen att jubla då den påminner om de tidiga I Kissed A Girl-dagarna. Se själv!
Kort frisyr? Så fixar du lockarna!
Slå på ljud

Katy Perry har fått en närmast ikonisk popstjärnestatus och hitsen är otaliga. Men minns du hur hon såg ut i håret under de där första åren när låten I Kissed A Girl var på alla våras läppar?

Nu har Katy visat upp sin (vilande) signaturlook ännu en gång och det är riktiga nostalgivibbar.

Klippte kort efter slitage

Stjärnan har klippt sig, färgat, stylat och varierat frippan var och vartannat år sedan debuten för 10 år sedan. Det har dessvärre lett till att hon på senare år fått tänka sig för.

När Katy år 2017 visade upp en kort, platinablond kalufs kallade många fans henne för ”oigenkännlig”. Katy berättade senare i The Ellen show att allt faktiskt handlade om att hennes hår var skadat och behövde klippas bort.

Det var därför till fansens stora glädje som stjärnan på måndagen postade en serie bilder på Instagram där det långa mörka svallet som hon en gång bar gjorde comeback.

Gwyneth Palthrow hyllar looken

På bilderna syns Katy posera i en rosa tigermönstrad tunika, lårhöga skinnboots, skinnhandskar som går upp över armbågarna - samt ett långt mörkt hår med vågor i längderna och skarpt klippt lugg strax över ögonbrynen. I bildtexten skriver Katy som tidigare i år blev mamma för första gången det passande ordet ”MOTHER”.

Bland kommentarerna syns förutom mängder med fans, även kändisvänner som hårstylisten Jen Atkin. Hon skriver ”Yes mothaaaaa”. Även Gwyneth Paltrow har postat ett hjärta med orden ”Ooooohhh pretty” och Kris Jenner har gett en gilla-markering.

Rockar skräddarsydd peruk

För looken står kändisfrisören Rick Henry som stylat Katy inför inspelningarna av American Idol där Katy just nu är högaktuell som en av domarna. Också han har postat bilder på Katy på Instagram.

I frisörens taggar avslöjas dock att det faktiskt är en peruk från företaet What Wigs som Katy rockar. En kik på företagets Instagramkonto bekräftar detta. I ett inlägg med bilder på Katy skriver de: ”Katy Perry ger dig nostalgivibbar i sin skräddarsydda peruk från What Wigs stylad av Rick Henry”.

Nå väl, vi får hoppas att hon återanvänder den ofta!

Källa: Refinery29

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Hailey Biebers frisör om produkterna hon inte kan vara utan

12 kändisar som ogenerat pratat om sitt hår – där nere