Katy Perry och Orlando Bloom ler stort

Katy Perry och Orlando Bloom har blivit föräldrar

Katy Perry och Orlando Bloom har blivit föräldrar till en liten flicka. Samtidigt som de avslöjar namnet på dottern passar de även på att uppmana sina fans till något väldigt viktigt.
5 favoritmammor från tv och film
Slå på ljud

Det var i början av mars som Katy Perry och Orlando Bloom gick ut med nyheten om att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

Beskedet kom i samband med att Katy Perry släppte musikvideon till låten Never worn white. I den valde hon nämligen att visa upp sin gravidmage offentligt för första gången.

“Vi är exalterade och glada”, kommenterade Katy Perry på Instagram kort efter att videon släppts.

Katy Perry och Orlando Blooms första barn

Nu har parets bebis äntligen kommit till världen. Det är via Unicef de avslöjar den glada nyheten.

”Välkommen till världen, Daisy Dove Bloom!” skriver Unicef i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CEYL6Rwlpen/

På bilden håller föräldrarna i den nyfödda dotterns lilla hand. Genom Unicef, där båda stjärnorna är Goodwill-ambassadörer,  passar paret på att skicka med ett eget uttalande:

”Vi är överlyckliga av kärlek och beundran över den säkra och hälsosamma ankomsten av vår dotter”, skriver de.

Har startat insamling i dotterns namn via Unicef

De uppmanar även följarna att donera pengar till Unicef, så att alla runt om i världen kan få uppleva en trygg och säker förlossning.

För att fira det hjärta som vi vet att vår dotter redan har, har vi skapat en donationssida för att fira DDB:s ankomst. Genom att stödja dem, stöder du en säker start på livet och ger en hälsosammare värld för varje barn. Vi hoppas att ditt hjärta kan blomstra med generositet.”

Var ingen självklarhet att skaffa barn

Kort efter att paret gått ut med nyheten om att de väntade barn berättade Katy Perry att det absolut inte var en självklart för henne att bilda familj.

Det var i en intervju med det australiensiska radio-programmet Fifi, Fev & Byron som hon avslöjade att hon alltid gillat tanken på barn, men att det inte var förrän nyligen som hon kände sig helt redo att ta steget.

– Jag tror definitivt att allt förändras. För ett par år sedan vad jag inte alls där, men sedan dess har jag jobbat på att bli redo. Nu är vi här, och jag känner mig mer beredd än någonsin, sa hon bland annat i programmet.

Av: Emma Castman och Stina Dahlgren

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Katy Perry om depressionen och uppbrottet från Orlando Bloom

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan

Därför bråkar Katy Perry och Taylor Swift