Katherine Langford avslöjade precis stora spoilers inför säsong två av 13 reasons why

Katherine Langford avslöjade precis stora spoilers inför säsong två av 13 reasons why

Längtar du till andra säsongen av 13 reasons why? Katherine Langford, som spelar Hanna, avslöjade precis en hel del om vad vi kan förvänta oss.

13 reasons why var en av årets mest omtalade tv-serier och handlar om Hannah Baker som begår självmord efter att ha utsatts för allvarlig mobbning. Hon lämnar efter sig 13 band där hon berättar vad och vilka personer som gjorde att hon begick självmord.

Inspelningarna av säsong 2 är nu klara och Katherine Langford, som spelar Hannah Baker, berättar vad vi kan förvänta oss av nästa säsong.

– Den här säsongen har varit väldigt intressant av många anledningar. Det är en annorlunda story än säsong 1 och jag tror att det är bra. I den här säsongen kommer vi få upptäcka flera karaktärer och följa deras resor, vilket jag ser fram emot. Det finns ett liv efter Hannah och den här säsongen kommer vi få se ännu mer av hur det har påverkat människorna runt omkring henne, säger hon till Entertainment Weekly.

Vi vet ännu inte vilken plats hennes karaktär ska ta i serien men Katherine Langford berättar att vi kommer få se en annorlunda Hannah i säsong 2.

– Jag skulle vilja förbereda fansen på att inte förvänta sig samma Hannah som i säsong 1 av flera anledningar. Vi har nyligen spelat in hela serien och jag tror att för mig handlade en stor del av den här säsongen om att släppa Hannah och låta henne gå vidare.

Läs mer!
Så skulle 13 reasons why egentligen ha slutat
Sam Smith ryktas dejta 13 reasons why-stjärnan
Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why

Foto: IBL