toby-spencer

Kärleksförklaringen som ger oss hopp om Toby och Spencer i PLL

Just nu spelas de sista scenerna in av Pretty little liars. I ett Instagram-inlägg har Keegan Allen, som spelar Toby, skrivit en kärleksförklaring till sin kollega Troian Bellisario.

Skådespelarna i Pretty little liars håller just nu på och spela in de sista avsnitten. Något som inte bara gör oss ledsna utan även dem själva. Under seriens gång har vi fått följa Toby, som spelas av Keegan Allen, och Spencer, som spelas av Troian Bellisario. Paret har varit tillsammans, gjort slut och blivit tillsammans igen. För tillfället är de inte tillsammans men vi hoppas ändå på en återförening i sista säsongen.

Läs mer: Pretty little liars-stjärnorna: Så blev vi starka i oss själva

För några dagar sen spelade Keegan och Troian in sin sista scener tillsammans. Keegan valde då att hylla Troian på sin Instagram. I ett långt inlägg berättar han hur mycket han älskar Troian och hur hon gjort honom till en bättre person. Så gulligt! Han har skrivit ett riktigt kärleksbrev!

Även om det här inte innebär att vi kommer att få se Toby och Spencer tillsammans igen i serien, så får det oss att i alla fall hoppas ännu mer! Sen att de spelar in scener tillsammans, ger oss iallafall lite mera hopp!

Tror du att Toby och Spencer kommer bli tillsammans igen?

Läs mer:
Hen kan komma tillbaka i de sista avsnitten av Pretty little liars
14 grymma Halloweendräkter inspirerade av Pretty little liars
Marlene King avslöjar detaljer om Pretty little liars säsong 7B

Foto: ABC Family