Här är alla karaktärerna i amerikanska Skam

Här är alla karaktärerna i amerikanska Skam

Skam Austin, som är den amerikanska versionen av Skam, har äntligen börjat sändas. Vi har listat karaktärerna som du behöver ha koll på!

Serien baseras på norska succéserien Skam, som sände sin fjärde och sista säsong förra året. Precis som karaktärerna i den norska versionen, så har de här karaktärerna sina egna Instagram-konton. Spana in dem här nedan!

Marlon

https://www.instagram.com/p/Bhe62jJgguo/?taken-by=marlonf9000

Marlon har fått sitt namn från den norska skådespelare Marlon Langeland som spelar Jonas i norska Skam. Det faller sig rätt naturligt att hans roll motsvarar Jonas eftersom att det är hans flickvän Meghans (eller Eva) liv vi följer i första säsongen.

Meghan

https://www.instagram.com/p/BhQEWztlFI9/?taken-by=meglovessmoothies

Det är Meghans liv vi får följa i de första avsnitten. Därför är det ganska troligt att hennes karaktär motsvarar Eva.

Abigail

https://www.instagram.com/p/BhhIF21gEmv/?taken-by=abby_taffy

Det ryktas om att Abigail ska motsvara Ingrid. Hon och hennes vänner är med i skolans cheerleading-lag, som troligen motsvarar Pepsi Max-gänget.

Josefina

https://www.instagram.com/p/BhhJrl4h0m5/?taken-by=my_name_is_jo_in_spanish

Josefina ryktas motsvara Chris för att hon har samma humoristiska drag.

Kelsey

https://www.instagram.com/p/BhP0c-PDOyD/?taken-by=kelseybear2002

Kelsey ryktas motsvarar Vilde, som likt den norska versionen sitter och gråter på festen. Hon frågar även Zoya (Sana) om hon kan vara med i deras dansgrupp för att hon är muslim.

Shay

https://www.instagram.com/p/Bhe0G9ogoJK/?taken-by=shay_dee_bootie

Shay vet man inte riktigt vem hon ska motsvara, men Twitter-fansen verkar tro att hon är en kvinnlig version av Isak. Att både hon och Tyler ska motsvara karaktären. Hur de kom fram till det är för att, likt Isak, sitter Tyler med Marlon och Meghan på rasten, men det är Shay som viftar en tidning mellan dem, vilket även Isak gjorde i det första avsnittet.

Tyler

https://www.instagram.com/p/BhevkrDgE6w/?taken-by=yeee.tyler

Tyler sitter tillsammans med Meghan och Marlon efter att Eva fick tillbaka sina provresultat. Samma scen finns i första avsnittet av norska SKAM och vi kan dra slutsatsen att hans karaktär motsvarar Isak.

Jordan

https://www.instagram.com/p/BhJ3kkaASZA/?taken-by=juicey_jo

På sociala medier har det ryktats om att Jordan är Penetrator-Chris eftersom att han har lagt upp ett par bilder ihop med killen som ryktas spela William.

Grace

https://www.instagram.com/p/Bh2AT2RHSch/?taken-by=maryswanson01

Det var inte förrän några avsnitt in som Grace (Noora) gjorde entré i serien. Likt den norska versionen är det är Grace som precis flyttat till Austin och blir Meghans nya vän.

Andra konton som är bra att följa:
@overheardbouldin
@thebouldinkittens

Det kommer att avslöjas nya karaktärer med tiden – håll utkik! Nya avsnitt av SKAM Austin publiceras varje dag på deras Facebook-sida.

Läs mer!
Då släpps amerikanska SKAM Austin – så kan du se det
Här är skådespelarna vi vill se i amerikanska versionen av Skam
Nu är franska Skam här – och så kan du se det

Av: Mina Gilbertsson

Foto: Skärmdump SKAM Austin