Kändisparen som varit tillsammans i flera år

Kändisparen som varit tillsammans i flera år

I kändisvärlden är det många par som blir ihop och gör slut efter väldigt kort tid. Men vissa håller ihop i många år – FRIDA listar vilka.


Vanessa Hudgens och Austin Butler

Paret träffades 2011 och i höst har de varit tillsammans i hela sju år. Förutom att de skiljer sig från mängden genom att ha varit tillsammans så pass länge så är Austin även tre år yngre än Vanessa.


Miley Cyrus och Liam Hemsworth

De träffades under inspelningen av filmen The Last song 2010 och var då tillsammans i över sex år innan de bröt sin förlovning och gick skilda vägar. Efter en tid isär, där de dejtade andra, hittade de tillbaka till varandra och de är återigen förlovade.


Gigi Hadid och Zayn

Det är svårt att glömma första gången vi såg Gigi Hadid och Zayn tillsammans – i Zayns musikvideo till låten Pillowtalk. De började dejta i november 2015 och har sedan dess gjort slut under två korta perioder. Sedan april i år har de åter börjat ses tillsammans igen.


Louis Tomlinson och Eleanor Calder

De två träffades genom Harry Styles 2011 och var tillsammans i nästan fyra år innan Louis fick barn med Brianna Jungwirth och sen även dejtade Danielle Campbell i nästan ett år. I januari 2017 tog de upp kontakten igen och har dejtat sen dess, den här gången mer anonymt.


Liam Payne och Cheryl Cole

Paret har känt varandra länge men på grund av ålderskillnaden på tio år och andra förhållanden var det först i december 2015 som paret började dejta. Några månader senare blev Cheryl gravid och nu har de sonen Bear tillsammans.


Ian Somerhalder och Nikki Reed

De började dejta i juli 2014 och sex månader senare var de förlovade. Under deras fyra år tillsammans har de även gift sig och fått dottern Bodhi Soleil.


Dylan O’Brien och Britt Robertson

Skådespelarna träffades under inspelningen av filmen The First time 2011 och har varit tillsammans sedan dess. Paret är väldigt anonyma och det finns nästan inga offentliga bilder på dem tillsammans.


Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén och Danny Saucedo har känt varandra länge men under julgalan 2012 kom de närmare varandra och blev tillsammans i januari 2013. Under 2016 förlovade sig paret.

Läs mer!
Kändisarna som snart ska gifta sig
Kändisarna som fått barn det senaste året
Så förlovade sig kändisarna – allt om de romantiska frierierna

Foto: IBL