Nicole Falciani Eric Saade Lili Reinhart Cole Sprouse

Kändisparen som har gjort slut i karantän 

Våren 2020 har varit tung för våra stjärnor då flera av dem beslutat sig för att separera från sina partners. Här listar vi kändispar som har gjort slut i karantän.

Så väl svenska stjärnorna Nicole Falciani och Alice Stenlöf, som de internationella May-Kate Olsen och Megan Fox, kommer att minnas sin hemkarantän med hjärtesorg. De har nämligen avslutat sina förhållanden under tiden. Se alla kändisar som är nyblivna singlar inför sommaren 2020.

Nicole Falciani och Eric Saade

Nicole Falciani och Eric Saade på ELLE-galan

Nicole Falcianis och Eric Saades bröllop ställdes in.

Paret beslutade sig i maj för att gå skilda vägar bara veckor innan det ursprungliga datumet för deras coronaflyttade bröllop. I ett inlägg på Instagram berättade Nicole, 23, om hur den senaste tiden har varit för henne.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev hon.

I juni valde även Eric, 29, att kommentera på Instagram:

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole.”

Alice Stenlöf och Philip Wong

https://www.instagram.com/p/B9W7CHiA1JF/

I maj berättade influencern Alice Stenlöf, 23, att hon gått skilda vägar med sin pojkvän sedan sex år tillbaka, Philip Wong. Hon har efter det berättat i vloggar på sin Youtubekanal om hur paret hanterar sin separation, genom att fortsätta vara goda vänner och bolla sina känslor med varandra. 

”Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig”, har hon berättat för sina följare.

”Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom. För jag och Philip har varit tillsammans i över sex år, det är hela mitt vuxna liv. Jag känner mig jättevilsen i vem jag är för att under de åren som gått så formar man varandra så otroligt mycket.”

Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy ska skiljas.

Mary-Kate Olsen, 33, ansökte i maj om skilsmässa från maken Olivier Sarkozy, 50. I dokument som TMZ tog del av framgick att hon ville påskynda processen på grund av coronapandemin. Maken ville nämligen få ut Mary-Kate ur deras gemensamma bostad, och hon kunde ju inte flytta mitt i en lockdown. För att skydda sina tillgångar ville hon därför få igenom skilsmässan på direkten. Ansökan fick avslag och paret får nu lov att vänta tills stadens domstolar öppnar igen.

Megan Fox och Brian Austin Green

Megan Fox och Brian Austin Green skiljer sig

Megan Fox och Brian Austin Green skiljer sig.

Efter en inspelning utomlands kände skådespelerskan och modellen Megan Fox, 34, att det var dags att gå skilda vägar från sin make Brian Austin Green, 46. Paret berättade i maj att de väljer att avsluta sitt äktenskap efter nästan 10 år.

– Jag kommer alltid att älska henne. Och jag vet att hon alltid kommer älska mig och jag vet att det vi byggt upp som familj hittills verkligen är speciellt och bra, berättade Brian Austin Green själv i podden With Brian Austin Green.

Lili Reinhart och Cole Sprouse

Lili Reinhart och Cole Sprouse är glada

Lili Reinhart och Cole Sprouse avslutar sin relation.

I maj kom uppgifter om att Riverdale-paret Lili Reinhart, 23, och Cole Sprouse, 27, gjort slut efter tre år tillsammans. Paret hade ett kortare break år 2019, men hittade tillbaka till varandra efter det. Nu tycks det som att de definitivt gått skilda vägar.

”Cole och Lily gjorde slut innan pandemin slog till, och de har suttit i karantän separat. De är fortfarande goda vänner”, menade en källa till Page Six. Paret själva har haft låg profil och inte kommenterat uppgifterna med varken en bekräftelse eller dementi.

Caterina Scorsone och Rob Giles

​Caterina Scorsone Rob Giles

​Caterina Scorsone och Rob Giles förblir vänner.

Grey’s Anatomy-skådespelaren Caterina Scorsone, 38, och maken Rob Giles har beslutat sig för att gå skilda vägar efter 10 år som gifta. Det berättade parets representant för People i maj.

– Caterina och Rob har separerat. De förblir vänner och kommer att dela på vårdnaden av barnen i en anda av kärlek, sade talespersonen.

Skilsmässopappren ska ha inkommit till rätten och anledningen till separationen uppges i dessa vara ”för stora olikheter”.

Carolina Gynning och Viktor Philipson

carolina gynning Viktor philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson höll ihop i drygt ett år.

I juni berättade konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, att hon och Viktor Philipson, 34, har gjort slut. Relationen varade i drygt ett år och de har ofta synts i vimlet och på sociala medier ihop.

”Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta. Jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat”, skrev Carolina Gynning i ett meddelande till Aftonbladet.

Edit: I augusti gick paret ut med att de hade återförenats.

Magdalena Graaf och Filip Larsson

​Magdalena Graaf Philip larsson

​Magdalena Graaf och Philip Larsson har brutit sin förlovning.

Magdalena Graaf, 44, och sambon Filip Larsson, 46, har  även de gått skilda vägar efter tio år tillsammans. Magdalena förklarade på sin blogg i maj att hon och Filip bott varannan vecka i huset och att det har fungerat som en mjukstart på separationen. ”10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap. Vi har valt att separera, fredligt och vuxet”, förklarade hon för bloggläsarna.

Kristin Cavallari och Jay Cutler

https://www.instagram.com/p/B8hMzYrHqFe/

The Hills-stjärnan Kristin Cavallari, 33, och Jay Cutler, 37, uppgav i april att de går skilda vägar efter 10 år ihop. Paret gifte sig  2013 och har barnen Camden, Jaxon och Saylor tillsammans. ”Det är med stor sorg, efter 10 år ihop, som vi i samförstånd har kommit till slutsatsen att vi ska skilja oss”, skrev Kristin själv på Instagram.

Noah Centineo och Alexis Ren

Noah Centineo och Alexis Ren

Noah Centineo och Alexis Ren har gjort slut.

Noah Centineo, 23, från To All the Boys I’ve Loved Before och modellen Alexis Ren, 23, gjorde slut i maj, en månad efter att fansen upptäckt att de avföljt varandra på Instagram. De var tillsammans i ett år.

Colbie Caillat och Justin Young

Colbie Caillat och Justin Young

Colbie Caillat och Justin Young skiljer sig.

Sångerskan Colbie Caillat, 35, meddelade i april att hon och maken Justin Young, 41, bryter sin förlovning efter 10 år ihop. ”Detta är svårt för oss att dela, men vi vill vara ärliga med er alla. Efter 10 underbara år har Justin och jag avslutat vårt förhållande. Vi började som bästa vänner och vi kommer att fortsätta vara bästa vänner. Och vi kommer att fortsätta arbeta och skapa musik tillsammans, som vi alltid har gjort”, sade paret i ett gemensamt uttalande. De har därefter tillbringat karantän ihop.

Miley Cyrus och Cody Simpson

Miley Cyrus och Cody Simpson

Bara vänner igen.

Miley Cyrus och Cody Simpson bekräftade i augusti att deras tio månader långa förhållande var över. De var kompisar innan de blev ett par och avslutar även romansen som goda vänner. Under året har de bjudit på sig själva på sociala medier, Cody har stöttat Miley genom en tuff operation och de har gjort matchande tatueringar.

Scott Disick och Sofia Richie

Scott och Sofia

Slut på dramat.

Kändisparet har gjort slut inte bara en utan två gånger i år. Den tre år långa relationen tog först slut i maj, men efter att kort hittat tillbaka till varandra under sommaren, sprack det i augusti igen. Den märkliga kombinations av Scotts hårde leverne tillsammans med hans engagemanget i de tre barn han har tillsammans med Kourtney Kardashian sägs vara orsaken till uppbrottet.

Ashley Benson och Cara Delevingne

Ashley och Cara har gjort slut.

Ashley och Cara har gjort slut.

Modellen och skådespelerskan gjorde slut i maj, efter ett två år långt förhållande. Delevingne har sedan uppbrottet synts mycket tillsammans med modellen Kaia Gerber.

Källa: US Magazine

Foto: TT

LÄS MER:

13 kändispar som gift sig i hemlighet

Kändisar som visar upp sin nya kärlek 2020

7 svenska kändisar som har skaffat hund: ”Villkorslös kärlek”