par-gjort-slut-2017

Kändisparen som gjorde slut 2017

Ingenting varar för evigt, inte ens drömmiga Hollywood-förhållanden. Här är kändisarna som fick sina hjärtan krossade under 2017.
selena-the-weeknd


The Weeknd och Selena Gomez

Många blev glada när de The Weeknd entrade Selenas liv och trodde att hon gått vidare från Justin Bieber en gång för alla. Men bara tio månader senare gjorde paret slut. Enligt källor ska det ha varit deras scheman som inte gått ihop, de träffades helt enkelt för sällan. Kort efter sågs Selena äta frukost ihop med exet Justin Bieber.

kylie-o-tyga


Kylie Jenner och Tyga

Keeping Up with the Kardashian-stjärnan och rapparen Tyga ryktades vara ihop redan under 2014. De har sedan dejtat fram och tillbaka men det var först 2017 som Kylie sa att hon gått vidare. ”Vi kommer alltid ha ett band. Men jag är väldigt ung”, sa Kylie i ett avsnitt ur familjens serie. Hon har även täckt för sin ”T”-tatuering.

demi-lovato


Demi Lovato och Guilherme Vasconcelos

Det var under sommaren förra året som Demi Lovato och MMA-fightern Guilherme Vasconcelos började träffas. Efter ett kort uppbrott blev de ihop igen men verkar nu ha gått skilda vägar för alltid. Förhållandet ska ha runnit ut i sanden. Demi älskar att vara i förhållanden, men vill nu vara singel.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Felix Sandman och Lovisa Bengtsson

I januari i år fångades före detta FO&O-medlemmen på bild kyssandes med kärleken Lovisa Bengtsson, men paret hade i hemlighet träffats mycket längre än så. Nyligen gick paret skilda vägar och nästa år ser vi Felix i Melodifestivalen där han valt att tillägna låten ”Every single day” till exet Lovisa.

lady-gaga-bf


Lady Gaga och Taylor Kinney

Under fem år var sångerskan och skådisen ett par och under alla hjärtans dag 2015 friade Taylor med en hjärtformad ring. Kärlekssagan tog slut i år och Lady Gagas hjärta krossades. ”Jag sålde tio millioner plattor och förlorade Matt, jag sålde 30 millioner plattor och förlorade Luke, nu gjorde jag en film och miste Taylor. Detta är tredje gången jag får mitt hjärta krossat”, sa artisten till People Magazine.

jennifer-lawrence


Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky.

Kärlek uppstod under inspelningen av filmen ”Mother!” för ett år sedan där Jennifer skådespelade och Darren var regissör. Nu, ett år senare går paret skilda vägar och det ryktas bero på den 22 år stora åldersskillnaden och att Jennifer och Darren såg olika på framtiden.

sarah-hyland


Sarah Hyland och Dominic Sherwood

Efter två års dejtande har ”Modern family”-stjärnan och artisten Sarah Hyland brutit upp med pojkvännen Dominic Sherwood. De är fortfarande vänner och Dominic sägs ha varit ett stort stöd åt Sarah som skaffade besöksförbud mot sitt våldsamma ex Matt Prokop som hon dejtade under fem år innan Dominic.

katy-perry


Katy Perry och Orlando Bloom

I kissed a girl-sångerskan och skådisen Orlando Bloom blev ihop i januari förra året. Förhållandet varade tills i mars i år då Katy postade en video på Orlando när han är närgången med en annan kvinna på en klubb. Några dagar senare gjorde de slut. Men i september i år sågs paret umgås under en hel helg ihop och Katy ska enligt källor nu ha förlåtit Orlando.

Läs mer:
Selena Gomez om varför hon är tillbaka med Justin Bieber
Mello-aktuella Felix Sandman om framtiden för FO&O
Demi Lovato: ”Framgång är den bästa hämnden”

Foto: IBL