kandispar-som-ar-av-och-pa

Kändisparen som är på och av – hela tiden

Hektiska scheman och otrohet är två av orsakerna till att många kändisar gör slut. Men vissa av dem verkar hitta tillbaka till varandra om och om igen.
justin-och-hailey


Justin Bieber och Hailey Baldwin

För nästan tio år sedan träffades Justin och Hailey när hennes pappa presenterade dem för varandra. Men kärlek uppstod först 2015, då paret sågs äta en romantisk middag ihop. 2016 postade Justin en bild på honom och Hailey kyssandes på Instagram. De var fram och tillbaka till slutet av 2016 då de sa upp kontakten med varandra helt under nästan två års tid. I juni i år återförenades de och slog på stort: förlovning på Bahamas!

justin-och-selena


Justin Bieber och Selena Gomez

Vanity Fair Oscar party 2011 var Justin och Selenas första event som par. 2012 gjorde de slut för första gången men blev snabbt ihop igen. 2013 gjorde de återigen slut, för att bli ihop 2014…och göra slut 2015. Kommande år stod Hailey Baldwin, Sophia Richie och The Weeknd i fokus och det dröjde till 2018 då de började dejta igen. Men lika snabbt var det över. Kanske denna gång för gott?

brooklyn-och-chloe


Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz

Kändissonen och skådespelerskan blev kära under 2014, men det dröjde till början av 2016 innan de var redo att berätta för världen. Senare samma år flyttade de ihop, vilket uppenbarligen inte gick bra. Under en Coldplay-konsert ska paret ha bråkat så högljutt att de sedan gjorde slut. Under 2017 började de posta mystiska bilder på varandra på Instagram och var återigen ett par. I april fotades Brooklyn kyssandes med en playboy-modell och sedan dess har paret inte setts ihop.

gigi-och-zayn


Gigi Hadid och Zayn Malik

Efter att Zayn Malik gjort slut med Perrie Edwards tog det inte lång tid tills Gigi dök upp i hans musikvideo och liv. De blev snart ett par och under 2016 gick de ihop på Met-galan, hand i hand. 2016 gör de slut, för att bara några dagar senare bli ihop igen. I mars 2018 är kärlekssagan över då de båda officiellt gör slut genom texter på Instagram. I juni i år kysser de varandra öppet igen och vi är mer förvirrade än någonsin.

scott-och-sophia


Scott Disick och Sophia Richie

Kendall och Kylie Jenners systers exman Scott Disick började dejta Justin Biebers ex Sophia Richie i maj 2017. De sågs kyssas på en lyxkryssare och kort senare lade de även upp en pussvideo på Instagram. Sedan dess har förhållandet gått fram och tillbaka, de ryktas ha gjort slut flera gånger, officiellt i juni i år då Disick sägs ha varit otrogen. För bara någon vecka sedan sågs paret dock ihop igen, och bara framtiden kan utvisa om de kommer hålla ihop eller inte.

miley-och-liam


Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Under 2009 träffades paret under inspelningen av filmen The last song. 2010 blev de officiella och samma år gjorde de slut för första gången. De blev ihop igen i augusti, och gjorde åter igen slut i november. 2011 blev de ihop igen, förlovade sig 2012, men avbröt förlovningen 2013. 2015 firar de nyårsafton ihop och 2016 är de återigen ett par.

Läs mer:
Kändisarna som gjort slut 2018
Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken
Kändisarnas största otrohetsskandaler 

Foto: IBL
Källor: Seventeen, Cosmopolitan, Billboard, Elle, People.