Här är de hetaste kändisparen just nu

Här är de hetaste kändisparen just nu

Känns det som att alla kändisar gör slut? Tänk om! I de här förhållandena är kärleken starkare än någonsin.

Gigi Hadid och Zayn har gjort slut. Selena Gomez och Justin Biebers förhållande verkar ha gått åt samma håll. Däremot finns det massa andra kändispar där kärleken fortfarande spirar.

Vi har listat de hetaste kärleksparen under 2018!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

1. Brandon Flynn och Sam Smith

Det går inte att ta miste på kärleken mellan 13 reasons why-skådisen Brandon Flynn och artisten Sam Smith. Efter att bilder på paret, när de höll hand, spreds i oktober förra året, har de även gjort sitt förhållande Insta-officiellt.


2. Madelaine Petsch och Travis Mills
Riverdale-stjärnan Madelaine Petsch och musikern Travis Mills visar gärna sin kärlek öppet och älskar att pussas in public. De har varit tillsammans i lite mer än ett år.


3. Ed Sheeran och Cherry Seaborn

Även om paret är ganska privata så syns de på bilder tillsammans då och då och Ed har inga problem med att prata om Cherry i intervjuer. Innan nyårsafton förlovade de sig så det är mycket möjligt att det snart blir bröllop!


4. Tom Holland och Zendaya

De har visserligen inte bekräftat att de är ett par men ryktena säger att så är fallet. Tom Holland ska enligt källor har träffat Zendayas familj fler gånger och trivas riktigt bra tillsammans med dem.


5. Millie Bobby Brown och Jacob Sartorius

Nyförälskelse när den är som bäst! Paret visar gärna sin kärlek för varandra. På Alla hjärtans dag överraskade Millie Bobby Brown sin pojkvän genom att spela upp en videohälsning för honom och publiken när han stod på scenen. Sen kom en person in med blommor! Jacob hade ingen aning!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)


6. Dove Cameron och Thomas Doherty

De spelar mot varandra i Descendants 2, men kärlen spirar även IRL. I en intervju har Dove Cameron även sagt att Thomas Doherty är hennes livs kärlek.

7. Emma Watson och Chord Overstreet
Harry Potter + Glee = sant! De har inte uttalat sig om förhållandet men paparazzi-bilder visar att de är mer än bara vänner.


8. Joe Jonas och Sophie Turner

Om det är några som satsar på sin kärlek så är det Joe Jonas och Sophie Turner. De förlovade sig i oktober förra året och syns väldigt ofta tillsammans.


9. Daryl Sabara och Meghan Trainor

Ännu ett kändispar som planerar att gifta sig! Skådespelaren Daryl Sabara friade till artisten Meghan Trainor i en ljustunnel innan deras familjer överraskade det nyförlovade paret.


10. Vanessa Hudgens och Austin Butler

Många kändisförhållanden tar slut ganska fort men Vanessa Hudgens och Austin Butler skiljer sig från mängden. De har varit tillsammans i sju och ett halvt år!

Läs mer!
Kändisarna som blev ihop 2017
Kändisparen som gjorde slut 2017
Kändisparen som träffades i high school

Foto: Stella Pictures, Instagram