Kändisarnas största stilförändringar

Kändisarnas största stilförändringar

Vi ser kändisarna så ofta på sociala medier att vi ibland inte märker hur mycket deras utseende har förändrats genom åren. Här är sju Hollywood-stjärnor som har gjort stora stilresor på bara några få års tid.


Liam Payne

På bara ett år gick Liam Paynes stil från sofistikerat ”geek-chic” till rappande ”gangster”.


Ariana Grande
Ariana Grande har gått från blyg, rödhårig skådespelerska till powerwoman-artist. Den höga tofssen har blivit hennes signum och hon vågar verkligen sticka ut.


Bella Hadid

För bara några år sedan var Bella Hadid enbart känd som ”Gigi Hadids syster”. Hon bar inget smink och ville mest bara kliva av röda mattan. Idag är Bella känd för att bära lyxiga outfits och har en trendig och inspirerande stil.


Taylor Swift

Från fnittrig country-sångerska 2006 med bohemisk stil till självsäker pop-sångerska med catsuit 2018. Taylor Swift tar plats och vi älskar det!


Kylie Jenner

Det var inte längesen som Kylie Jenner gömde sig bakom en lång lugg för att slippa synas på röda mattan bredvid modell-systern Kendall Jenner. Men mycket har hänt sedan dess. Kylie har klivit ut i rampljuset och idag är det lika spännande varje gång att se vilken cool outfit hon bär.


Miley Cyrus

Från galen till elegant. Så kan man sammanfatta Miley Cyrus stilresa. Från att ha testat gränser och dykt upp i alla möjliga galna outfits verkar hon nu ha klivit i balklänningen för att stanna.


Justin Bieber

I slutet av 2016 fick vi förmodligen se Justin Bieber i dressade kläder för sista gången. Sedan dess har han hoppat djupare och djupare ner i sina mjukisbyxor och han bor numer i olika hoodies. En mer avslappnad Justin, alltså.

Läs mer!
Kändisarna som har dejtat sina kompisars ex
Kändisarna som snart ska gifta sig
Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde

Foto: IBL