Kandisar-otrogna

Kändisarnas största otrohetsskandaler 

Tyvärr verkar otrohet höra till de flesta förhållanden i Hollywood. Vi har listat de största otrohetsskandaler.

Chainsmokers Alex Pall mot Tori Woodward
Alex Pall, en av killarna i duon The Chainsmokers var tillsammans med sin tjej Tori Woodward i många år innan han blev känd. Ett kändisskap han inte verkar ha kunnat hantera. Han var nämligen otrogen. I en övervakningsvideo från ett hus syns han i bara handduk runt höften kyssa en annan tjej. För att ge igen lade Tori ut videon så att hela världen skulle se hennes otrogne pojkvän. 

Kristen Stewart mot Robert Pattinson

Under Twilight-inspelningarna blev Kristen Stewart och Robert Pattinson ett par och under lång tid var de två det hetaste kändisparet. Tills en dag då det kom fram att Kristen hade varit otrogen, med ingen mindre än sin chef, äldre regissören Rupert Sanders. Vilket fångades på bild. 

Tyga mot Kylie Jenner

De träffades när hon var 14 år, men kom ut som par när hon var 18. Efter att ha varit ihop i tre år gjorde Tyga och Kylie Jenner plötsligt slut. Ingen visste riktigt varför, fram tills att Tyga släppte ett album där han sjunger att han varit otrogen. 

Tristan Thompsson mot Khloe Kardashian 

Efter två år ihop var Kylie och Kendalls äldre syster Khloe Kardashian höggravid och skulle precis föda en dotter. Då läckte en video ut från hennes pojkvän Tristan Thompsons utekväll ihop med tre tjejer. I videon hånglas det och flörtas. Trots detta är paret idag ihop och bor tillsammans, men rykten säger att Khloe inte har förlåtit Tristan. 

Jay Z mot Beyoncé 
Beyoncé och hennes make Jay Z har varit ihop i vad som känns som en evighet. Efter att första dottern fötts ska Jay Z dock ha varit otrogen, oklart är med vem. Ett viralt klipp som spreds snabbt under tillfället var det som föreställer Beyonces syster som slår till Jay Z i en hiss, förmodligen av ilska efter otroheten. Paret har idag tre barn ihop och utåt sett verkar de lyckliga. 

Ellie Goulding mot Ed Sheeran

Under MTV VMA music awards 2013 höll Ellie Goulding och Ed Sheeran hand och många trodde att de var ett par. Men bara kort senare sa de upp kontakten. Anledningen ska ha varit att Ellie var otrogen. I en av Eds låtar sjunger han: ”Jag såg honom aldrig som ett hot, tills du försvann med honom för att ha sex”. Efteråt sa Ed i en intervju att han kände sig tvungen att skriva låten för att gå vidare. Varken Ed eller Ellie har uttalat varandras namn i otrohetsskandalen och därmed inte bekräftat händelsen.

Läs mer:
Kändisarna som gjort slut 2018
Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken
Här är kändisarna som tjänar mest pengar på Instagram

Källa: Dailymail, People
Foto: IBL