Kandisarnas-makeovers-2016

Kändisarnas största makeovers under 2016

De byter stil och frisyrer som vi byter underkläder. Kolla in de lyckade, och mindre lyckade förändringarna Hollywoodstjärnorna gjort under 2016.
Bella-Thorne-makeover


Bella Thorne

Under början av 2016 höll Bella fortfarande ihop med Gregg Sulkin och klädde sig gärna i tighta, eleganta klänningar. När Bella och Tyler Posey blev ett par gick Bella mer år hippie-hållet för att nu avsluta året med en riktig chock-färgning.

Sofia-richie-makeover


Sofia Richie

Under New York fashion week i början av året gick Sofia Richie nedför catwalken med platinablonderade långa vågor. I samma takt som det blev mer och mer seriöst med Justin Bieber blev även Sofias hår allt kortare.

Taylor-swift-makeover


Taylor Swift

I takt med att Taylor Swifts squad växte verkade även hennes personlighet och stil förändras. Sedan Taylor blev singel har hon gett sig på både en rockigare klädstil och make up.

brooklyn-beckham-makeover


Brooklyn Beckham

Under förhållandet med Chloë Grace Moretz var Brooklyn ständigt välvårdad i snygga skjortor eller kavajer. Efter att paret gick skilda vägar har hans hår växt och skate-stilen blir mer och mer tydlig.

Läs också: Kändisvärldens största händelser 2016

Justin-Bieber-makeover


Justin Bieber

Han byter personlighet, klädstil och frisyr så ofta att vi knappt hänger med. Men de mest utstickande under året är Justins blonda dreads. Numer kammar gärna Justin fram en ostylad lugg.

Kylie-Jenner-makeover


Kylie Jenner

Blont, kort, långt, tjockt, rosa och massor av peruker. Realitystjärnan Kylie Jenner tar definitivt hem priset som den som förändrat sitt utseende mest under året. Både med olika beryktade skönhetsingrepp, men främst för sina olika frisyrer.

Shawn-mendes-makeover


Shawn Mendes

Den förvandling som orsakat mest dregel under året… Shawn Mendes gick från att vara en ganska tanig gitarr-pojke i flanellskjorta till att bli en het, ung man. På bara ett år!

Kristen-stewart-makeover


Kirsten Stewart

Vi kände knappt igen Twilight-skådisen Kirsten Stewart när hon för några månader sedan dök upp med denna kortklippta blondering på röda mattan. Kirsten Stewart som annars håller sig lite i bakgrunden med en brun page har nu definitivt fått mer självförtroende när det kommer till hårval.

Läs också: Kändisparen som gjorde slut 2016

Harry-Styles-makeover


Harry Styles

Den kanske mest omtalade makeovern under året. Många fans sörjde när Harry kapade håret inför filminspelningen av Dunkirk och plötsligt blev väldigt likt sitt yngre jag från 2012.

Kendall-jenner-makeover


Kendall Jenner

När Kendall Jenner klippte kort så hakade resten av världen på. Inte särskilt förvånande, för visst är det hur snyggt som helst?

Sarah-Hyland-makeover


Sarah Hyland

Skådisen som nästan nått upp till Kylie Jenners nivå när det kommer till att hinna byta flest frisyrer under ett år. Hon har varit och vänt i den svarta färgburken men är nu åter igen på väg mot det ljusare hållet.

Karlie-kloss-makeover


Karlie Kloss

Taylor Swifts modellande kompis har alltid haft en ganska vuxen och strikt stil. Men så plötsligt valde hon att gå wild and crazy och postade denna bild på Instagram i en rosablond nyans. Coolt!

Ariana-grande-makeover


Ariana Grande

Från att ha haft samma frisyr under typ hela livet gick Ariana i somras låååångt utanför sin comfort zone och klippte lugg. Och andra stjärnor hakade på trenden…

Läs också: Kändisarna som blev ihop under 2016

Selena-gomez-makeover


Selena Gomez

…som till exempel Selena Gomez. I början av året var både Selenas utseende och personlighet yngre och blygare. Under 2016 har Selena tuffat till sig och även börjar se mer och mer kvinnlig ut.

Lucy-hale-makeover


Lucy Hale
Lucy, som var blond förra året, tvingades att färga tillbaka håret mörkt inför sista säsongen av PLL. Men så fort inspelningen var över färgade stjärnan tillbaka till det blonda igen. Nu verkar hon däremot ha satsat på en kortare och mörkare frisyr igen.

Joe-jonas-makeover


Joe Jonas

Bara någon månad efter att Joe Jonas och Gigi Hadid gjort slut och hon istället börjat dejta Zayn Malik så chockade Joe Jonas alla med sitt blond-rosa hår. Ska tilläggas att Zayn haft exakt samma färg tidigare. Hmmm…

Läs också:
Bildspecial: Harry Styles förvandling från 2010 till 2016
Video: Största kändisnyheterna under 2016
De här artisterna spelades mest på Spotify 2016

Foto: IBL