Kendall Jenner och Gigi Hadids födelsedagsfest

Allt om kändisarnas galna födelsedagsfester

Pengarna flödar i Hollywood, så varför inte lägga flera miljoner på sin födelsedagsfest? Här är kändisarnas sjuka födelsedagsfester du önskar att du var bjuden på.

En veckas fest för Gigi Hadid

I USA är det stort för stjärnorna att fylla 21 år, det är då de får dricka alkohol och därmed ställer de till med gigantiska fester.

Veckan började med kalas med Gigis familj, fortsatte med att Taylor Swift och Gigi flög till Coachella-festivalen med Taylors privatplan och åt tårta i kabinen. Gigi drog sedan vidare till Las Vegas där hon fixade en fest med fyrverkerier inomhus (!), fotobås, specialdesignade dekorer med sina initialer på och en gigantisk sushibuffé.

Kendall Jenners svindyra fest

När Kendall Jenner fyllde 21 år snålade hon inte. Hon hyrde innestället Catch i Hollywood, hoppade i en silvrig klänning för över 80 000 kronor och bjöd in alla kändisar hon kunde hitta. Harry Styles, Cara Delevingne, Hailey Baldwin och Jaden Smith för att bara nämna några. Dessutom fick Kendall en bil av en främling, som hon sedan glömde bort. Khloé Kardashian frågade dagen efter hur Kendall fick hem bilen:

– Å gud, jag glömde helt bort att jag fick en bil!, svarade då Kendall.

Under Miley Cyrus mest galna period var det ingen som var förvånad att hennes 21-årsfest var totalt urspårad. Tårtan var en exakt kopia av Miley själv i naturlig människostorlek, med en naken Miley som fotodekoration. I festlokalen fanns olika rum med uppblåsbara dockor och strippor. Ett party gästerna sent glömmer.

Kylie Jenner fick en Ferrari

Brukar du också få fyramiljoners-gåvor av din partner? Det är vad Kylie Jenner blev bortskämd med på sin 18-årsdag, nämligen en Ferrari av sin dåvarande pojkvän Tyga.

För att det skulle kännas lite bättre i Kylies själ när hon överöstes av dyra gåvor började hon dagen med att skänka gamla leksaker till ett barnsjukhus. Kvällen fortsatte sedan med stor fest med vänner som Joe Jonas, Gigi Hadid och Zayn Malik (det sägs vara här Gigi och Zayn möttes första gången).

North West Kidchella-festival

”Klart vår ettåring ska ha en egen Coachella-festival!”, tänkte Kim Kardashian och Kanye West. Föräldrarna, tillsammans med systrarna Kendall och Kylie satte ihop en hel festival med pariserhjul, liveband, sockervadd, karaoke och ansiktsmålning, med namnet Kidchella. Undra om det var bebisen North eller familjen Kardashian-Jenner som egentligen uppskattade festivalen mest?

Bortskämda Brooklyn Beckham

Det ska märkas att man är son till ett fotbollsproffs och en popstjärna ansåg Brooklyn Beckhams mamma och pappa när sonen fyllde sex år. Familjen tyckte inte att den stora lekstugan på tomten räckte utan lät bygga ett gigantiskt lek-palats till Brooklyn för över 1,5 miljoner kronor.

Taylor Swifts megakändis-party

Begreppet ”alla var där” går verkligen att säga om Taylor Swifts 25-årsfest. Firandet höll på i tre dagar. Först en pizzakväll, dagen efter en stor fest i Taylors lägenhet som sedan fortsatte dagen efter. Men det mest häpnadsväckande var ändå gästlistan: Beyoncé, Jay Z, Justin Timberlake, Karlie Kloss, 5 Seconds of summer-grabbarna, Ansel Elgort, Selena Gomez, Chrissy Teigen, Nick Jonas, Iggy Azalea, Charlie XCX, Shawn Mendes och så vidare.

När dåvarande pojkvännen The Weeknd fyllde 27 år kunde Selena tyvärr inte fira sin älskling på grund av jobb på New York fashion week. Men det stoppade henne inte från att skämma bort honom. Selena gav The Weeknds kompisar en check på 30 000 kronor så att de kunde anordna en kul överraskningsfest för honom i spelhallen Dave & Buster’s i Hollywood. Så gulligt!

Läs mer!

Test: Planera din födelsedagsfest och få reda på vilket band som borde spela

Vad din födelsemånad avslöjar om din personlighet

Här är Kylie Jenners lyxiga födelsedagsöverraskning till pojkvännen Travis Scott

Källa: Dailymail.co.uk, Thetalko.com, Popsugar.com.au, j-14.com, Thedailymeal.com, Self.com

Foto: IBL, skärmdump Instagram