kollage på katrin zytomierska, bingo rimér, alexandra nilsson och charlotte kallas glidmedelskämt

Kändisarnas aprilskämt i sociala medier 2021

Charlotte Kalla lanserar glidmedlet Bättre glid och Alexandra Nilsson flyttar till Bollnäs. Eller? Detta skämtade kändisarna om på 1 april 2021.
Aprilskämten vi aldrig glömmer
1:18

Efter reklamen: Aprilskämten vi aldrig glömmer

(1:18)

Slå på ljud

I århundraden har vi skämtat med varandra på 1 april. Exakt hur traditionen startade är inte klarlagt, men de tidigaste beläggen för skämtande just denna dag går att finna på 1500-talet. Sedan 1900-talet har skämtandet även skett i det offentliga via massmedier och på 2000-talet är sociala medier platsen där vi ofta stöter på dessa kluriga påhitt.

Kändisarna deltar gärna i skrattfesten. Ibland går deras skämt hem, och ibland faller de platt. Här är kändisar som har skämtat på 1 april 2021 samt vilken reaktion de fått på hyssen!

Magdalena Graaf låtsas vara gravid

magdalena graaf och pojkvännen louie marti låtsas at hon är gravid

Bilden på Magdalena Graaf och Louie Marti som skapat uppståndelse.

Bloggaren och tv-profilen Magdalena Graafs skämt hör till dem som inte föll i god jord i år. På en nytagen bild som Magdalena lade upp på Instagram syns hon sitta på armstödet på en fåtölj och hålla upp sin tröja så att magen syns. I fåtöljen sitter pojkvännen Louie som har ena handen bakom Magdalenas rygg och andra handen på hennes mage. Magdalena spänner ut magen vilket gör att den påminner om en gravidkula. I tillhörande inläggstext skriver hon:

”Börjar nästa gråta av lycka. ÄNTLIGEN kan vi avslöja. Vi är GRAVIDA! Det har gått 12 veckor och vi känner oss äntligen redo att avslöja nyheten för alla er”.

Magdalenas skämt fick starka reaktioner då flertalet av hennes följare menade att det är okänsligt mot de som är ofrivilligt barnlösa att fejka en graviditet. Magdalena svarade med att be om ursäkt men också att rikta en känga mot ”alla kränkta människor”. Ousch.

Intresserad av fler kändisnyheter? Här hittar du allt om svenska kändisar!

Bingo Rimér sexskämtar med exet Katrin Zytomierska

skärmdump av bingo rimérs inlägg på Instagram

Bingo Rimérs Instagraminlägg där han skämtar om att göra Katrin Zytomierska gravid.

Flickfotografen Bingo Rimér har en god relation med ex-partnern Katrin Zytomierska som han idag driver just Relationspodden med. Bingo och Katrin var tillsammans 2009-2015 har två barn ihop. Katrin har ett tredje barn med exet Alexander Klingstedt som hon var tillsammans med 2015-2018. Bingos aprilskämt går ut på att Katrin nu vill skaffa fler barn och därför bestämt sig för att ha sex med de bägge exen fram tills att hon lyckas bli gravid. Bingo skriver på Instagram:

”Jag har faktiskt en lite rolig och annorlunda nyhet till er. Katrin har bestämt sig för att skaffa en unge till och ’arbetet’ med detta är i full gång så att säga. Men det finns en lite rolig tvist här. Hon hade svårt att välja pappa till barnet och kommer nu fortsätta ligga med mig och Alex regelbundet (dock inte samtidigt) helt oskyddat, tills hon är gravid och sen får vi helt enkelt se vem som blir pappa till barnet.”

Han ber sedan följarna rösta på vem de tror kommer lyckas att göra Katrin med barn först samt ge förslag på vad ungen ska heta.

Bland kommentarerna skrattar många högt, bland annat kändisvännerna Linda Sundblad, Johanna Toftby och ja – Katrin Zytomierska själv.

Alexandra Nilsson flyttar från Stockholm?

Influencern Alexandra Nilsson har valt en annan approach. Hennes skämt går ut på att hon och pojkvännen nu ska lämna stressen i huvudstaden och flytta till hans hemort Bollnäs. Intill ett bildspel föreställandes henne själv posera i brun top mot en ljus och skir gardin skriver hon:

”Nu är det bestämt. VI FLYTTAR TILL BOLLNÄS! Tack Stockholm för denna tid. Kommer berätta allt om flytten i nästa vlogg”.

Följarna köper icke påhittet även om det för vissa kändes lite trovärdigt. Kändisvännen Daniel Paris skriver:

”Hahaha att jag trodde på detta i en halv sekund ändå!!!”

Martin Melin, just nu högaktuell i Let’s Dance, skriver med glimten i ögat att ”Vi ska bli grannar!!!!!”

Charlotte Kalla lanserar kondomen Bättre glid

reklambilder för Charlotte Kalla kondomer och glidmedel.

Den fejkade reklamen för Charlotte Kallas kondomer och glidmedel.

Årets i särklass mest ambitiösa kändisskämt står skidhjälten Charlotte Kalla för. Hon har lånat ut sitt namn åt Kronans Apotek som i ett fejkat pressutskick meddelar att de nu ska lansera Charlotte Kalla-kondomer och glidmedel vid namn Bättre glid.

– Äntligen blir det lite åka av. Bra glid borgar för en säker målgång, säger Kalla i pressutskicket medan Kronans Apotekschef konstaterar att då skid-VM ställdes in passar det bra att i stället ”fylla på påskägget och skapa lite magi på egen hand därhemma i tv-sofforna”.

Källa: Nordiska museet

Relaterade artiklar
Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo inför Let's Dance
Här är alla karaktärer i Masked Singer – Gissa kändisen bakom masken
Nicole Falciani erkänner: Vill inte att det ska gå bra för Eric Saade