Kändisar som blev kärar på sociala medier

Kändisarna som träffade sin partner via sociala medier

Har du drömt om att din idol ska lägga märke till dig? Det finns hopp! FRIDA har listat kändisarna som träffade sin partner via sociala medier!

Jake T. Austin och Danielle Ceasar

Danielle Ceasar träffade sin idol Jake T. Austin, 2011, och efter det kämpade hon för att han skulle lägga märke till henne på Twitter. Fem år senare gjorde han det och det dröjde inte länge tills de blev ett par.

Ariana Grande och Jai Brooks

Ariana Grande och Jai Brooks började skriva till varandra på sociala medier efter att Arianas mamma visade en video som Jai hade gjort med anledningar till att de borde dejta. Paret var tillsammans i två år innan det tog slut.

Ariana Grande och Mac Miller

Det var redan under 2012 som Mac Miller började började flörta med Ariana Grande på Twitter. Han föreslog att de skulle göra en duett tillsammans, som senare blev The Way, men att de skulle fortsätta konversationen privat för att han var blyg.

Bella Thorne och Gregg Sulkin

Innan Bella Thorne och Gregg Sulkin blev ett par, flörtade de öppet på Twitter. Paret var tillsammans i ett år, men är numera bara vänner.

Sarah Hyland och Wells Adams


Modern family-stjärnan Sarah Hyland träffade sin pojkvän, Wells Adams, på Twitter. Det var efter hon hade sett tv-programmet Bachelor in paradise som hon fick upp ögonen för honom och började skriva till honom.

– Vi skrev till varandra för att jag tyckte att han var rolig och han var ett fan av Modern family, säger Sarah Hyland i en intervju med Jimmy Kimmel.

Calvin Harris och Rita Ora

Deras romans började och slutade med ett Twitter-bråk! Det var inte förrän Calvin Harris och Rita Ora träffades i verkligheten som paret fattade tycke för varandra och började dejta.

Naya Rivera och Big Sean

Det var Naya Rivera som tog första steget genom att följa Big Sean på Twitter, men det var han som skrev till henne först. Han uttryckte att han var ett stort fan och bjöd ut henne på dejt. Resten är historia – och så även förhållandet.

Läs mer!

Kändisarna som har blivit ihopparade av andra kändisar

Test: Ditt val av pizza avslöjar vilken kändis du borde dejta

20 roliga FaceApp-bilder med kändisar

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL