Kändisarna som snart ska gifta sig

Kändisarna som snart ska gifta sig

Nej alla gör inte enbart slut i Hollywood, även om det har verkat så på sistone. Några kändisar är kärare än någonsin och planerar bröllop inom kort!

Läs mer: Idag släpps ny serie om ”William” från SKAM

Här är paren som har förlovat sig och planerar sina bröllop för fullt!

Joe Jonas och Sophie Turner

Efter ett års dejtande förlovade sig Joe Jonas och Sophie Turner under 2017. Sophie spelar en av huvudrollerna i tv-serien Game of Thrones och då hon har fullt upp fram till 2019 kommer paret först då att bestämma det exakta datumet för bröllopet. I en intervju i Radio Times berättade Sophies motspelare och ”syster” i Game of Thrones, Maise Williams, att hon har fått äran att vara brudtärna.

Ed Sheeran och Cherry Seaborn

Under början av 2018 avslöjade Ed Sheeran att han förlovat sig med sin barndomsvän och flickvän Cherry Seaborn. Källor till tidningen The Sun säger att Ed planerar att bygga en kyrka på sin tomt designad av Cherrys pappa som är arkitekt. Planen är ett sommarbröllop någon gång under juni-augisti.

Danny Saucedo och Molly Sandén

Svenska artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén förlovade sig för över två år sedan, men har inte haft tid till ett bröllop. Förens nu!

– Det finns inga planer i år. Men nästa år. Absolut. Massor till och med, sa Danny till Nöjesbladet under 2017.

Vilket innebär att 2018 är året med stort Å.

Meghan Trainor och Daryl Sabara

Efter ett och ett halvt års dejtande gick skåderspelaren Daryl Sabara ner på knä inför sångerskan Meghan Trainor. Meghan har nyss släppt ett nytt album och ger sig under året ut på turné, därför väntar paret med bröllopet tills hon har kommit hem igen.

– Min manager sa att ett bröllop är inplanerat i mitt schema, så det är på G, sa sångerskan till etonline.

Robin Bengtsson och Jennie Salte

Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson fick ett ja när han gick ner på knä inför sin flickvän Jennie Salte på Island. ”Han ställde frågan i Blå lagunen i går, och jag sa JAAA!! Bästa resan någonsin. Älskar dig för evigt Robin”, skrev Jennie Salte på Instagram efteråt. Paret sköt upp bröllopet som var tänkt 2017 och nu planeras det för fullt inför giftemålet, som troligtvis äger rum inom kort.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

De har gjort slut och blivit ihop en miljard gånger. Cirka. Men nu har Miley Cyrus och Liam Hemsworth varit stabilt förlovade länge. Och kanske är det bara en önsketanke från vår sida, men visst hade det varit kul om skådisen och skandaldrottningen gick nerför altaret under 2018? Vi hade inte blivit förvånade om Miley, känd för sina spontana infall, plötsligt hade gått och gift sig utan förvarning.

Källa: Wonderwall.com

Foto: IBL

Läs mer!
Nervös inför första dejten? Tänk så här!
Kändisarna som fått barn det senaste året
Har du blivit kär i din kompis ex? Tänk så här!