Kändisarna som har fått sparken från filmer eller tv-serier

Kändisarna som har fått sparken från filmer eller tv-serier

Det är inte alltid lätt att behålla ett jobb – i alla fall inte för de här kändisarna. Här är skådespelarna som har blivit sparkade från filmer eller tv-serier!

Chloe Grace Moretz

I den tecknade filmen Bolt skulle Chloe Grace Moretz göra rösten som Bolts ägare, Penny. Hon spelade in allt, men ersattes sedan av Miley Cyrus. Det ryktades om att hon byttes ut för att hon inte var tillräckligt känd. Däremot använde de tillslut hennes röst i filmen, men som en yngre version av karaktären.

Taylor Momsen

Taylor Momsen fick sparken från tv-serien Gossip Girl för att produktionen inte kunde lita på att hon kom till inspelningsplatsen eller gjorde sitt bästa. Det var efter fyra säsonger som hennes karaktär Jenny Humphrey slutade återkomma i tv-serien.

Cheryl Cole

När tv-programmet X Factor skulle börja sändas i USA fick Cheryl Cole frågan om hon ville vara domare i musiktävlingen, men två veckor efter att inspelningen hade dragit i gång fick hon sparken. Det ryktades om att producenterna var rädda för att hennes brittiska dialekt var för svår att förstå.

Ryan Gosling

Ryan Gosling skulle spela karaktären Jack Soloman i filmen The Lovely Bones, men fick sparken av regissören eftersom att han hade tolkat rollen på ett helt annat sätt. Ryan gick upp 27 kilo för rollen utan att prata med regissören, vilket minst sagt inte uppskattades.

Anne Hathaway

Anne Hathaway skulle spela huvudrollen i filmen Knocked Up, men hon fick sparken redan innan inspelningarna drog i gång för att hon och regissören hade olika åsikter om förlossningsscenen.

Läs mer!
Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde
Kändisparen med störst åldersskillnad
Så förlovade sig kändisarna – allt om de romantiska frierierna

Av: Mina Gilbertsson

Källa: Marie Claire, Thetalko

Foto: IBL