Kändisarna som har dejtat sina kompisars ex

Kändisarna som har dejtat sina kompisars ex

Många par träffas genom gemensamma vänner. Därför har vi listat kändisarna som har blivit tillsammans med sina kompisars ex.

1. Selena Gomez och Taylor Swift dejtade Taylor Lautner

Selena Gomez träffade Taylor Lautner i Vancouver, 2009, där båda spelade in olika filmer. Paret gick på några dejter tillsammans, men avslutade det sedan. Några månader efter det träffade Taylor Swift honom under filminspelningen av Valentine’s day. Paret dejtade i några månader innan det tog slut. Däremot är Selena och Taylor fortfarande bästa vänner.

2. Gigi Hadid och Kylie Jenner dejtade Cody Simpson

Under en kort period när Kylie Jenner var 14 år dejtade hon den australiensiska sångaren Cody Simpson. Några år senare fick Gigi Hadid upp ögonen för honom. De dejtade till och från i två år innan det tog slut. Även om Gigi är bättre kompis med Kendall Jenner finns det ingen rivalitet mellan henne och Kylie.

3. Taylor Swift och Gigi Hadid dejtade Joe Jonas

Taylor Swift och Joe Jonas dejtade 2008, men det har ryktats om att förhållandet fick ett dåligt avslut och att paret kom inte över det förrän Gigi Hadid kom in i bilden. Det var först då som Taylor och Joe begravde stridsyxan. Då gick hon till och med på dubbeldejter med paret. Gigi och Taylor är fortfarande nära vänner.

4. Taylor Swift och Kendall Jenner dejtade Harry Styles

Taylor Swift började dejta Harry Styles i december 2012 och deras förhållandet höll i några månader. Det var drygt ett år efter som Kendall Jenner började dejta honom. Det finns ingen rivalitet mellan Harry, Taylor eller Kendall och tjejerna är fortfarande nära vänner.

5. Nina Dobrev och Nikki Reed dejtade Ian Somerhalder

Nina Dobrev och Ian Somerhalder träffades under inspelningarna av tv-serien The Vampire Diaries, 2009. Paret dejtade i fyra år innan det tog slut. Efter det blev Ian tillsammans med Twilight-stjärnan Nikki Reed. Paret är nu gifta och har fått dottern, Bodhi Soleil, tillsammans. Nikki, Ian och Nina umgås fortfarande.

Läs mer!
Kändisarna som har blivit ihopparade av andra kändisar
Kändisarna som träffade sin partner via sociala medier
Kändisarna som har kända föräldrar

Av: Mina Gilbertsson

Källa: Seventeen

Foto: IBL, Stella Pictures