Kändisarna som blev ihopparade

Kändisarna som har blivit ihopparade av andra kändisar

Har du någonsin blivit ihopparad av dina vänner? I så fall är du inte ensam! Här är kändisarna som har blivit ihopparade av sina kändisvänner.

Meghan Trainor och Daryl Sabara

Enligt E! Online ska paret ha träffats genom Chloe Grace Moretz. Paret ska ha varit på en bowlingdejt tillsammans med Chloe och hennes dåvarande pojkvän Brooklyn Beckham.

Taylor Swift och Calvin Harris

Taylor Swift och Calvin Harris började dejta, 2015, och det var ingen mindre än Ellie Gouldings förtjänst.

– Jag parade ihop dem, det är sant. Calvin är en fantastiskt bra vän och Taylor är en cool person som jag älskar. Jag tänkte att båda är väldigt härliga och skulle verkligen passa bra ihop, säger Ellie Goulding till The Sun.

Hailee Steinfeld och Cameron Smoller

Hailee Steinfeld och Cameron Smoller började dejta 2016. De träffades via den gemensamma vännen Gigi Hadid som känner Camerons bror, Cully. Han har nämligen jobbat som assistent åt supermodellen, skriver J-14.

Joe Jonas och Sophie Turner

Hailee Steinfeld och Sophie Turner är väldigt bra kompisar och det var faktiskt Hailee som uppmuntrade henne att ta kontakt med sin nuvarande fästman Joe Jonas.

– Ja! Jag fick ett meddelande från Sophie där hon frågade om Joe. Såklart uppmuntrade jag henne att ta kontakt, säger Hailee Steinfeld i radioprogrammet Smallzy’s Surgery.

Louis Tomlinson och Eleanor Calder

Det var tack vare Harry Styles som Louis Tomlinson och Eleanor Calder träffades.

– Eleanor var kompis med Harry. Han jobbade nämligen med hennes kompis på det lokala bageriet. En dag när vi träffade hans kompis, var Eleanor med och det var så vi träffades, säger Louis Tomlinson till Seventeen.

Nina Dobrev och Austin Stowell

Enligt Hollywood Life blev Selena Gomez och Austin Stowell bra vänner under inspelningen av filmen In Dubious Battle. Selena ska då ha pratat gott om sin vän, Nina Dobrev. Det var efter det som paret började umgås.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Paret träffades under inspelningarna av filmen The Last Song. För Just Jared Jr. berättar Miley Cyrus att det var hennes motspelare Bobby Coleman som parade ihop henne med sin fästman Liam Hemsworth.

– Han är troligtvis den mest hysteriska ungen jag någonsin har träffat. Den här pojken gjorde allt för 50 kronor. I slutet av inspelningarna hade han bokstavligt talat ett kvitto till mig. Det var typ 800 kronor! Jag betalade honom 100 kronor för att fråga Liam om han tyckte om mig. Jag skickade honom fram och tillbaka. Det var väldigt roligt, säger hon i intervjun.

Läs mer!
Kändisarna som är tillsammans med okända personer
Låtarna som kändisarna har skrivit om varandra
Kändisarna som är svåra att jobba med

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL