karlekstatueringar-kandisar

Kändisarna som gjort kärlekstatueringar för sina partners

En het grej i kändisvärlden är att göra kärlekstatueringar. Antingen matchande tatueringar tillsammans med sin partner eller en tatuering som symboliserar partnern.

Kylie Jenner och Travis Scott

Innan de fick Stormi så skaffade Kylie Jenner och Travis Scott matchande fjärils-tatueringar. De har båda en liten fjäril på ankeln.

Kylie Jenner och Travis Scott har matchande fjärils-tatueringar.

Tyga

När Tyga och Kylie Jenner dejtade så skaffade Tyga en stor tatuering med Kylies namn på innerarmen. Han har dock tatuerat över den nu.

Pete Davidson

Ariana Grandes nya pojkvän Pete Davidson var snabb med att tatuera in sin kärlek för Ariana. Bakom örat har han tatuerat kaninöron och på fingret har han hennes initialer.

Pete Davidson har två tatueringar som symboliserar Ariana Grande.

Zayn

När Zayn var tillsammans med Perrie Edwards tatuerade han in hennes namn på armen. Efter de gjort slut började han dejta Gigi Hadid och han har nu tatuerat in hennes ögon på bröstet.

https://www.instagram.com/p/Bd3VLjYA6nM/?utm_source=ig_embed

Katy Perry och Russell Brand

När Katy Perry och Russell Brand var gifta så skaffade de matchande tatueringar. De har båda tatuerat in texten ”Go with the flow” i sanskrift. Russell ska dock ha tagit bort sin efter att de skiljde sig.

Katy Perry har en tatuering på underarmen.

Ariel Winter och Levi Maden

Efter att ha dejtat några månader så skaffade Ariel Winter och Levi Maden matchande tatueringar. På handen har de varsitt halvt hjärta och när de sätter ihop händer så blir hjärtat helt.

Ariel Winter och Levi Maden har tatuerat in varsin halva av ett hjärta.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Även Miley Cyrus och Liam Hemsworth har matchande tatueringar. De har nämligen ett citat av Theodore Roosevelt. På Liams arm står det ” If he fails, at least fails while daring greatly” medans det fortsätter på Mileys arm med ” So that his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.

Miley Cyrus har tatuerat in en text.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht

Paret har tatuerat in varandras första bokstav. Peg har ett F på handleden och Filip ett P på armen.

Läs mer:
Tatueringarna som kändisarna ångrar att de gjorde
18 tatueringar du och din BFF kommer vilja göra när ni fyller 18
Det här betyder kändisarnas tatueringar

Foto: IBL