Kändisarna som är gay, bi- eller pansexuella

Kändisarna som definierar sig som gay, bi- eller pansexuella

Vi på FRIDA tycker det är underbart att alla får vara precis den de är. Här är några av kändisarna som definierar sig som gay, bi- eller pansexuella.
2:02

Efter reklamen: 10 HBTQ-begrepp att hålla koll på

(2:02)


Lauren Jauregui, sångerska Fifth Harmony, är bisexuell:

– Jag är en bisexuell kubansk-amerikansk kvinna och jag är stolt över det, skrev Lauren i ett öppet brev efter att Donald Trump blivit president.


Viktor Frisk, artist och influencer, är bisexuell:

– Jag gillar både tjejer och killar. Jag är född till den jag är. Alla människor förtjänar att älska precis vem dom vill och så även jag, skrev Viktor på Instagram.


Bella Thorne, skådespelerska, är bisexuell:

– Min manager ringde mig och sa att jag inte kunde gå runt och säga att jag är bi och jag kände bara ”fuck you, jag är så sjukt bisexuell”, säger Bella till Out.com.


Miley Cyrus, artist och skådespelerska, är pansexuell:

– Jag har aldrig förstått mitt eget kön eller min sexualitet. Jag har alltid hatat ordet “bisexuell” eftersom det också sätter mig i ett fack, säger Miley till Variety.


Charlie Carver, skådespelare i bland annat Teen Wolf, är homosexuell:

– Låt oss klargöra en sak, jag identifierar mig som gay. Och vad spelar det egentligen för roll, skrev Charlie i en lång text på Instagram.


Keke Palmer, skådespelerska i bland annat Scream queens, är bisexuell:

– Är jag gay? Är jag hetero? Är jag bi? Jag sätter reglerna för mig själv och jag vill inte bli satt i ett fack, säger Keke till People magazine.


Amanda Stenberg, skådespelerska i bland annat Hunger Games, är bisexuell:

– Som svart, bisexuell kvinna har jag fått slåss mycket för min identitet och för att inte placeras i fack jag inte vill vara i, sa Amanda när hon tog över Teen vogue’s Snapchat.


Clara Henry, Youtuber, är pansexuell:

– Jag är pansexuell. Det beror på hur man ser det. Jag har inte riktigt kommit underfund med vad jag är. Men pansexuell betyder att man tänder på människor, vad det än är för kön, ickekön, alla kön. Jag har inte riktigt fattat skillnaden än. Bi betyder ju två och på ett sätt är det tjej och kille men då glömmer man bort transpersoner. Jag brukar säga att jag är bisexuell bara för att det är enklast, sa hon i podcasten Framgångspodden.


Oscar Zia, artist, är homosexuell:

– För mig har det känts så fullkomligt onödigt att behöva prata, från början kände jag inte ens att jag behövde berätta för mina föräldrar. Jag vill inte sprida normen av att det ska vara en grej, men jag kände en press när det började snackas om mig i branschen, sa han till Aftonbladet.


Cara Delevingne, skådespelerska och modell, vill inte definiera sin sexualitet:

– Som barn använde jag gay som ett skällsord, typ ”det där är så gay”, Alla mina vänner gjorde det. Mina föräldrar har varit så stöttande. Jag är uppenbarligen kär, så om folk vill säga att jag är gay så är det toppen, säger hon till Vogue om ex-flickvännen St Vincent.


Kristen Stewart, skådespelerska, är bisexuell:

– När jag började dejta en tjej var det som ”att dölja det här är som att jag inte är okej med det eller skäms över det, så jag var tvungen att ändra hur jag var offentligt. Jag öppnade upp mitt liv och nu är jag så mycket gladare, sa hon i Saturday night live.

Läs också:

Här är Disneys först gay-karaktär – i Skönheten och odjuret

Fråga FRIDA: Jag kysste hen, är jag bisexuell nu?

Så mycket tjänar Bella Thorne på Instagram

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL