Kändisar som är tillsammans med sina ex

Kändisarna som blivit ihop med sina ex

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen, Justin Bieber och Hailey Bieber. De här kändisarna hittade tillbaka till varandra efter en tid isär.

Kändisarna är precis som många av oss – de blir ihop, gör slut och blir ihop igen. Och det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt, tvärtom verkar kärleken många gånger ha blivit ännu starkare efter tiden de varit ifrån varandra.

Här är kändisarna som har hittat tillbaka till sina ex!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Tv-stjärnan Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen har haft ett av- och på-förhållande under flera års tid. Trots att de gjort slut flera gånger har det alltid slutat med att de blivit ihop igen. I sin vlogg på Youtube berättar Bianca hur det har påverkat relationen.

– Man blir starkare efter varje break up och man vet mer vad man vill sen. Man lär känna sig själv. Jag och Phillipe har tagit tillbaka varandra för att vi älskar varandra och vi är kära i varandra. Vi har kommit underfund med att vi vill inte leva utan varandra.

Chrissy Teigen och John Legend

Modellen och tv-profilen Chrissy Teigen och artisten John Legend har varit gifta sedan 2013, men hade en tuff period i början av sitt förhållande. John ska nämligen vid ett tillfälle ha försökt göra slut med Chrissy då han hade en väldigt stressig period i livet och kände att han förmodligen skulle vara gladare som singel. Teigen vägrade dock att bli dumpad och sa helt enkelt ”nej”. Just nu väntar de sitt tredje barn tillsammans.

Justin Bieber och Hailey Bieber

Justin Bieber och frun Hailey Bieber dejtade redan 2016, men gjorde slut kort därefter. Enligt Hailey fick de inget bra avslut vid tillfället och de var inte heller vänner på ett bra tag efter det. Ett par år senare hittade de tillbaka till varandra och har nu hunnit gifta sig två gånger och verkar kärare än någonsin.

Justin Timberlake och Jessica Biel

Justin Timberlake och Jessica Biel träffades 2007 men bestämde sig fyra år senare för att gå skilda vägar. De båda verkade ha haft svårt att släppa varandra för i en intervju i tidningen Vanity Fair samma år berättade Justin Timberlake om hur mycket han saknade Jessica. Han gick till och med så långt att han sa att det var plågsamt att ens prata om henne, och mycket riktigt blev de tillsammans igen i oktober samma år.

Gigi Hadid och Zayn Malik

Gigi Hadid och Zayn Malik har gjort slut och hittat tillbaka till varandra flera gånger. Just nu är de dock tillsammans och paret väntar sitt första barn tillsammans – en dotter.

Rose Leslie och Kit Harrington

Game of Thrones-paret Rose Leslie och Kit Harrington är lyckligt gifta sedan två år tillbaka men hade en skakig start när de träffades. Efter att ha träffats en kort period år 2012 bröt de upp men återförenades två år senare. De förlovade sig 2017 och gifte sig i juni året efter.