nya-kandispar-2018

Kändisarna som blev ihop 2018

2018 har varit ett händelserikt år där vi både fått se bröllop, nya par och uppbrott. Här är kändisarna som blev ihop 2018.

Under 2018 har det hänt en hel del i kändisvärlden när det kommer till kärlek. Vi har både fått se par hitta tillbaka till varandra men också sett par bli ihop och strax därefter göra slut.

Här är kändisparen som blivit ihop under 2018:

Camila-Mendes-Charles-Melton

Camila Mendes & Charles Melton

Ryktena kring Riverdale-kollegorna Camila Mendes och Charles Melton startade efter att fans sett dem på bio tillsammans. Kort därefter la Camila upp en bild på dem tillsammans med texten ”Mine”. Sen dess har de båda varit öppna med sitt förhållande och i en intervju avslöjade Camila att Charles smeknamn på henne är ”Baby Dragon”.

Bella-Hadid-The-Weeknd

Bella Hadid & The Weeknd

Bella Hadid och The Weeknds förhållande har verkligen varit av och på. Efter att ha varit tillsammans i två år så gjorde de slut 2016. Strax därefter började The Weeknd dejta Selena Gomez men det höll inte länge. I våras sågs Bella och The Weeknd ute tillsammans igen och det dröjde inte länge förrän de officiellt var ett par igen.

Justin-Bieber-Hailey-Baldwin

Justin Bieber & Hailey Baldwin

Justin Bieber och Hailey Baldwin blev inte bara ihop under 2018 utan de förlovade sig också samt gifte sig. Förra vintern dejtade Justin kort Selena Gomez och strax därefter blev han tillsammans med Hailey. Paret har sen dess varit oskiljaktiga och förlovade sig i somras. Det blev dock ingen lång förlovning utan redan i höstas gifte de sig. De hade dock inget stort bröllop utan enligt källor planerar de att göra något större under 2019.

Nick-Jonas-Priyanka-Chopra

Priyanka Chopra & Nick Jonas

Det var inte bara Justin Bieber och Hailey Baldwin som gifte sig i år utan det gjorde även Nick Jonas och Priyanka Chopra. De träffades första gången redan 2016 men det var inte förrän i våras som ryktena om att de dejtar började. De båda bekräftade dejting-ryktena i juni och juli friade Nick och Priyanka sa ja. I december gifte de sig!

https://www.instagram.com/p/BrVjAtOHptV/

Felix Sandman & Andrea Kallström

Efter att ha sjungit om sitt ex i Melodifestivalen så har nu Felix Sandman hittat kärleken igen. Hans nya flickvän är Andrea Kallström som också är artist och en del i duon Lennixx.

Camila-Cabello-Matthew-hussey

Camila Cabello & Matthew Hussey

I början av året sågs Camila Cabello och Matthew Hussey på semester tillsammans och ryktena satte igång direkt. Camila och Matthew har legat lågt med sitt förhållande men för Marie Claire berättade Camila nyligen att Matthew gör henne så lycklig.

Ashley-Benson-Cara-Delevigne

Ashley Benson & Cara Delevingne

Ashley Benson och Cara Delevingne har aldrig bekräftat att de dejtar men paret har setts ute flera gånger tillsammans under hösten. På bilderna kramas de och kysser varandra.

Dylan-Sprouse-Barbara-Palvin

Dylan Sprouse & Barbara Palvin

Efter att de ryktats ett tag så bekräftade Dylan Sprouse och Barbara Palvin att de är ett par. Det är nog ingen som missat hur kära de är i varandra.

https://www.instagram.com/p/Brf4ru3ng_i/

Brooklyn Beckham & Hana Cross

Efter att ha gjort slut med Chloe Grace Moretz har nu Brooklyn Beckham hittat en ny flickvän, nämligen modellen Hana Cross. Paret blev instagram-officiella i höstas.

William-Strid-Kadiatou-Holm-Keita

William Strid & Kadiatou Holm Keita

Både William Strid och Kadiatou Holm Keita gjorde succé i årets upplaga av Idol. I slutet av tävlingen avslöjade de att de fattat tycke för varandra och nu dejtar.

Läs mer:

Kändisarna som gjort slut 2018

Felix Sandman: ”Jag är kär igen”

Nio saker du inte visste om Hailey Baldwin

Foto: IBL