Kändisarna som är svåra att jobba med

Kändisarna som är svåra att jobba med

Det ryktas om att det finns många divor i Hollywood, men vilka är egentligen svårast att jobba med? FRIDA har svaret!

Ariana Grande

Enligt Thetalko jobbade fotografen Chris Pavlich med Ariana Grande för ett år sedan. Hon ska ha lämnat fotograferingen innan den var klar och krävt att få titta igenom varje bild och att bilderna som hon inte gillade skulle raderas. Efter några minuter ska hon ha klagat till sitt team att hon inte gillade hur hennes tröja såg ut i bilderna. Fotografen berättar att han inte heller fick ställa några personliga frågor till stjärnan. Det slutade med att hennes säkerhetsteam bad honom att radera alla foton hon inte var nöjd med. Chris Pavlich gick först inte med på det, men hennes säkerhetsvakt hindrade honom från att packa ner sin kamerautrustning innan han gick med på kraven.

Zayn Malik

Zayn Malik har representerats av First Access Entertainment sedan han lämnade One Direction, 2015. Enligt Variety var han svår att jobba med eftersom att han inte ville marknadsföra sitt nya album eller åka ut på turné. Det har ryktats om att Zayns manager, Sarah Stennett, blev trött på hans attityd och sparkade honom efter att han hade gjort slut med Gigi Hadid.

– Ibland behöver du ta extremt svåra beslut för att förändra en situation till något positivt, säger Sarah Stennett till Variety.

Tidigare har Zayn varit öppen med sin ångest och det kanske har spelat en roll i att det här partnerskapet bröts.

Naya Rivera och Lea Michele

Det har ryktats mycket om att Naya Rivera och Lea Michele ska ha bråkat väldigt mycket under inspelningarna av tv-serien Glee. Nu har Naya berättat sin version i sin självbiografi Sorry not sorry.

– Båda är starka och tävlingsinriktade, inte bara med varandra utan med alla, vilket inte är en bra kombination. Ju längre serien gick desto mer förstördes vår vänskap. Speciellt när Santana (Nayas karaktär) fick en större och mer betydelsefull roll i serien. Jag tror att Lea inte gillade att dela rampljuset med mig, skriver hon i boken.

Ryan Gosling

För VH1 avslöjar regissören Nicholas Cassavetes att Ryan Gosling hade försökt få Rachel McAdams sparkad från The Notebook-inspelningarna.

– Jag borde kanske inte berätta den här historien, men en dag kom de verkligen inte överrens på inspelningsplatsen. Verkligen inte. Ryan kom fram till mig, och det är runt 150 personer omkring oss, och frågar om jag kan sparka Rachel och ta in en annan skådespelerska som kan läsa manus med honom. Han sa att han inte kunde göra det här längre eftersom att han inte fick ut någonting av det, säger Nicholas Cassavetes.

Skådespelarna hade ett samtal för att reda ut konflikten och efter det blev relationen bättre. Ryan och Rachel blev även ett par efter inspelningarna och dejtade i tre år.

Läs mer!
Kändisarna som har fått sparken från filmer eller tv-serier
Test: Vilken kändis sa vad?
Kändisarna som är tillsammans med okända personer

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL