Gigi Hadid och Selena Gomez

Kändisarna du inte visste har dejtat varandra

Gigi Hadid och båda Jonas-bröderna, Miley Cyrus och Tyler Posey. Inget förvånar oss längre när det kommer till dejtingdjungeln i Hollywood. Här är nio chockerande par.


Gigi Hadid och Cody Simpson

Från 2013 till 2015 dejtade Gigi Hadid artisten Cody Simpson.

– Jag kommer alltid att älska mitt ex. All publicitet gjorde mig galen, att gå ut på middag och vara förföljd av paparazzi. När vi gjorde slut insåg jag att jag hade tryckt undan vem jag egentligen var, sa Cody efter uppbrottet.


Gigi Hadid och Jonas-bröderna

Många har nog koll på förhållandet mellan Joe Jonas och Gigi Hadid, men visste du att hon även dejtat lillebror Nick Jonas? Innan hon träffade både Cody Simpson, Joe Jonas och Zayn Malik dejtade Gigi Nick från december 2012 till januari 2013. Något som sägs ha skapat en hel del tryckt stämning mellan Nick och Jonas.


Kylie Jenner och Cody Simpsson

Den blonda snyggingen Cody Simpson har verkligen legat i med dejtandet. Innan han träffade Gigi dejtade han ingen mindre än Kylie Jenner. De visade sin kärlek öppet men efter ett halvår, under 2012, gjorde de slut. Cody skämtade om att han fick göra slut för att han inte stavade Cody med K som alla de andra i Kardashian-familjen gör.


Miley Cyrus och Dylan Sprouse

Inte många vet att Miley Cyrus faktiskt varit ihop med en av skådistvillingarna Dylan och Cole Sprouse.

– Vi träffades på en inspelning och började dejta, sa Dylan under en intervju på Jimmy Kimmel Live. De ska ha varit ihop från mars 2006 till juni 2006, när stjärnorna var i 12-årsåldern.


Miley Cyrus och Tyler Posey

Kanske ännu mer oväntat är den två år långa romansen mellan Miley Cyrus och Tyler Posey.

– När jag var nio år spelade jag mot Billy Ray Cyrus i en serie. Hans dotter Miley Cyrus var min första kyss och flickvän. Vi dejtade i två år och gjorde slut när jag var 11 år. Tre år senare såg jag henne på tv och fick en chock! Vi är vänner idag, sa Tyler till Seventeen.


Selena Gomez och Niall Horan

Nu verkar Selena ha hittat kärleken i exet Justin Bieber ännu en gång, men innan dess hade Selena en fling med One Direction-stjärnan Niall Horan. Under 2015 dejtade stjärnorna för fullt och under en intervju i programmet Carpool Karaoke sa Niall ”Jag vill gifta mig med Selena”. Selena ska därefter ha dumpat Niall och berättat att hon inte ville ha ett förhållande.


Selena Gomez och Nick Jonas

Jonas-bröderna är verkligen populära pojkvänner i Hollywood. Kort efter att Miley Cyrus och Nick Jonas gjort slut började ingen mindre än Selena Gomez att dejta honom. Detta i sin tur gjorde att rivaliteten mellan tjejerna ökade. Selena och Nick dejtade fram och tillbaka mellan 2008 till 2010 men idag är hon vän med både Miley och Nick.


Selena Gomez och Taylor Lautner

Under en paus från Nick Jonas spelade Selena Gomez och Taylor Lautner in filmen Abduction och kärlek uppstod. Till Seventeen sa hon:

– Jag åkte dit för att fokusera på jobbet, men istället träffade jag Taylor och det blev det bästa som kunde hända någonsin.

Paret bröt sedan upp samma år, alla paparazzis blev för mycket för de unga kändisarna.


Taylor Swift och Taylor Lautner

Några månader efter att Taylor och Selena gjort slut tog Taylor Swift över stafettpinnen. Taylor och Taylor började dejta, men inte heller det förhållandet varade länge. Efter tre månader gjorde paret slut. Anledningen: de hade inte något gemensamt, förutom kändisskapet.

Läs mer!
Här går Justin Bieber och Selena Gomez på bröllop tillsammans
Se bilden som får fansen att tro att Camila Cabello och Shawn Mendes dejtar
Zayn har en ny tatuering – som verkar föreställa Gigi Hadid

Källa: mtv.com, whosdatedwho.com, people.com, seventeen.com, eonline.com

Foto: IBL